Maciejaa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Titi sprawdziłem to jest H4:) wiec masz cos z takim efekcikiem? :D co do spotkania ja jeszcze jestem pod wielkim znakiem zapytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Chcesz niebieską bo z H4 mam na półce tą + 50% światła, jak blue effect to jutro ściągnę....Kevin odnośnie felgi pytaj na Limanowskiego przy rondzie, jeśli nie robią to Cię pokierują przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jest przy rondzie fakt;) nawet jest szyld prostowanie felg;) ja zapomnialem ze tam jest;) to poczekam na ta blue effect;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jutro po 12 będzie, wpadnij kiedy chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 a ile ecie pecie taka zaroweczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie wiem ta H1 22 zł kosztuje to H4 będzie chyba podobnie...Nie mam w domu żadnych programów hurtownianych coby sprawdzić....Ale na bank Cię nie zrujnuje... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) hehe do bankructwa mnie nie doprowadzisz;D?? hehehe, spoczko jak bede mial jutro chwilke to podskocze;) a i ta honda to taki czoperek? Edytowane 26 Listopada 2012 przez Maciejaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) A to nie jest czasem felgenman ten co jest koło piotrówki? Bo oni nie prostują motocyklowych felg i mnie nie pokierowali nigdzie. Powiedział, że może mi pomalować za 300-400 zł :blink: Edytowane 26 Listopada 2012 przez kevin55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 w takiej kasie to felge kupisz Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 http://panoramafirm.pl/mazowieckie,,radom,kwiatowa,8/phu_serwis_ogumienia_jandula_miroslaw-aacgmy_nwt.html#tabJedź tam ale nie licz że Ci za darmo zrobią.... a na pewno robią tam /sprawdzome/ http://www.centrowanie.waw.pl/ Prostowanie felgi zwłaszcza motocyklowej to nie taka prosta sprawa...tu masz poglądowy cennik http://renowacjafelg.pl/cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To chyba kupię sobie używkę, tylko że to też nie ma pewności czy będzie prosta, choć nie wiem czy moja jest w ogóle krzywa. Opona bije zauważalnie na boki, chciałem wyważyć ale w tym mieście wszystkie wulkanizacje nie mają czasu na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Skoro da się zauważyć takie bicia to samo wyważenie nic nie da.Tytusie był ten człenio z krakowa ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Właśnie wyszedł, w Czwartek ma wpaść dać mi jakieś konkretne rabaty...Spoko gość :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 zarówka zamontowana juz:) dzieki Titi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie ma za co :biggrin: Polecam się na przyszłość...Ładnie świeci?....A jak chcesz obejrzeć tą Magnę to stoi u mnie w garażu, możemy się umówić kiedyś... To chyba kupię sobie używkę, tylko że to też nie ma pewności czy będzie prosta, choć nie wiem czy moja jest w ogóle krzywa. Opona bije zauważalnie na boki, chciałem wyważyć ale w tym mieście wszystkie wulkanizacje nie mają czasu na razie. Przyjrzyj się dobrze oponie, spróbuj wymacać, może dostała jakiegoś guza...Może felga cała...długo latasz tym motorkiem...uderzyłeś o krawężnik, felga coby się skrzywiła trzeba nieźle przypie...., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi