qdek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 czy Ktoś wie gdzie na dolnym śląsku (okolice wrocławia , kłodzka , nysy ) jest firma , która zajmuje się tulejowaniem silników 2t , chyba że gdzieś dalej i można wysłać. Właśnie zatarłem Yamahe 125 dt i usiłuję sobie z tym poradzić , zawiozłem do warsztatu ale oni sprzedają tylko nowe części a regenerowane (tulejowane) muszę sam sobie załatwić a oni złożą . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 www.motor-tech.katowice.pl i to nie jest reklama tylko pomoc!ja tam robilem wszystko profesional;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 bo jaka cholere zakładac nowy temat skoro troche nizej zalozyles podobny?? :) nie trzeba przeciez za kazdym pytanie zakladac nowego tematu bo przez takie cos robi sie syf na forum :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) chyba w firmie Legra robią, dorabiałem tłok, ale tulejki chyba też są w ofercie: www.legra.neostrada.pljeśli nawet nie robią to za pewne będą mieli tam adres jakiegoś zaufanego "tuleja-warsztatu"powodzenia, HAWK!! ;) Edytowane 14 Października 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorMT Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Polecam wpisać w googlach.pl Tulejowanie silników dwusuwowych i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi