kawis Opublikowano 25 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 A mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z was wie gdzie można kupić nie drogo niemiecki lub Węgierski cylinder do Simsona 70? Jeżeli ktoś mógł by mi go kupić u siebie na mijescu a potem wysłać byłbym dozgonnie wdzięczny. Tranzakcje możemy sfinalizować poprzez Allegro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 A jeżeli chodzi o zębatke zdawcza to źle się wyraziłem chodziło mi o zębatke zdawczą na wale. Bo cała skrzynia już wyciągnięta tylko ta zębatka. To ja już nie rozumię. Zębatka nie chce zejść z wału czy nie możesz odkręcić nakrętki :?: Czy ktoś z was wie gdzie można kupić nie drogo niemiecki lub Węgierski cylinder do Simsona 70?Niemieckiego tanio nie kupisz, nie licz na to! 400 zł około (nówka), węgierski 100 - 150 zł są dosyć łatwo dostępne więc sam poszukaj. W jakim mieście mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 25 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie moge odkręcić nakręti. Mieszkam w Nowogardzie 60km od Szczecina. A tam mają tlko Polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie moge odkręcić nakrętiW takim razie proponowałbym unieruchomić magneto o ile nie jest jeszcze zdjęte. Ale chyba już jest... Więc złap porządnie koszyczek sprzęgłowy (przez szmate' date=' bo zazwyczaj ma ostre krawędzie), załuż na nakrętkę wału bardzo dobry klucz i spróbuj odkręcić metodą udarową. Klucz musi być bardzo dobrze dopasowany, żeby nie spadał.Zalecane dwie osoby.Mieszkam w Nowogardzie 60km od Szczecina. A tam mają tlko Polskie.Cóż, ostatnio miałem już przyjemność (nie-przyjemność) wysyłać części koledze forumowiczowi i nie mam ochoty tego powtarzać...Przejedź się do szczecina - spore miasto - powinni mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie moge odkręcić nakrętiW takim razie proponowałbym unieruchomić magneto o ile nie jest jeszcze zdjęte. Ale chyba już jest... Więc złap porządnie koszyczek sprzęgłowy (przez szmate' date=' bo zazwyczaj ma ostre krawędzie), załuż na nakrętkę wału bardzo dobry klucz i spróbuj odkręcić metodą udarową. Klucz musi być bardzo dobrze dopasowany, żeby nie spadał.Zalecane dwie osoby.Mieszkam w Nowogardzie 60km od Szczecina. A tam mają tlko Polskie.Cóż, ostatnio miałem już przyjemność (nie-przyjemność) wysyłać części koledze forumowiczowi i nie mam ochoty tego powtarzać...Przejedź się do szczecina - spore miasto - powinni mieć! no ale jakie doswiadczenie zdobyłes na poczcie!!!! :( na całe życie bedziesz miał :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie moge odkręcić nakrętiW takim razie proponowałbym unieruchomić magneto o ile nie jest jeszcze zdjęte. Ale chyba już jest... Więc złap porządnie koszyczek sprzęgłowy (przez szmate' date=' bo zazwyczaj ma ostre krawędzie), załuż na nakrętkę wału bardzo dobry klucz i spróbuj odkręcić metodą udarową. Klucz musi być bardzo dobrze dopasowany, żeby nie spadał.Zalecane dwie osoby.Mieszkam w Nowogardzie 60km od Szczecina. A tam mają tlko Polskie.Cóż, ostatnio miałem już przyjemność (nie-przyjemność) wysyłać części koledze forumowiczowi i nie mam ochoty tego powtarzać...Przejedź się do szczecina - spore miasto - powinni mieć! no ale jakie doswiadczenie zdobyłes na poczcie!!!! :( na całe życie bedziesz miał :lol:Będe wnukom opowiadał :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie moge odkręcić nakrętiW takim razie proponowałbym unieruchomić magneto o ile nie jest jeszcze zdjęte. Ale chyba już jest... Więc złap porządnie koszyczek sprzęgłowy (przez szmate' date=' bo zazwyczaj ma ostre krawędzie), załuż na nakrętkę wału bardzo dobry klucz i spróbuj odkręcić metodą udarową. Klucz musi być bardzo dobrze dopasowany, żeby nie spadał.Zalecane dwie osoby.Mieszkam w Nowogardzie 60km od Szczecina. A tam mają tlko Polskie.Cóż, ostatnio miałem już przyjemność (nie-przyjemność) wysyłać części koledze forumowiczowi i nie mam ochoty tego powtarzać...Przejedź się do szczecina - spore miasto - powinni mieć! no ale jakie doswiadczenie zdobyłes na poczcie!!!! :( na całe życie bedziesz miał :lol:Będe wnukom opowiadał :twisted: Na razie to dzieciom opowiadaj hehe 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi