fenix_zlotow Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 piaggio ZIP (a nie zipppppp) kosztuje ok.5500, a wiec cena porownywalna do kymco. Mysle ze warto dolozyc te kilka stowek, i miec spokoj na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiLO Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jezeli chcesz za pomoca tego sprzetu zarabiac a nie tracic stojac na serwisie nie masz sie nad czym zastanawiac - bierz Piaggio i zapomnij o awariach. Wiem co mowie bo przez ostatnie lata pracowałem w serwisie Piaggio i jedyne na co klient mogl przyjechac to na kawe.Pamietaj również o tym ze piaggio ma 2 lata gwarancji bez limitu co w twoim przypadku ma duze znaczenie, jak rowniez koszty utrzymania gwarancji sa nieporownywalnie mniejsze anizeli w chinskich skuterach. W obecnym Zipie 4T pierwszy przeglad po 1tys, po 3 tys sprawdzenie oleju! (niektore chinskie nie dojezdzaly do 2 tys bez dolewki a sprawdzac trzeba bylo co 500km), 5 tys drugi przeglad i nastepne cyklcznie co 5 tys.Wybor nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dziwne, że Piaggio ZIP to 4-takt chłodzony powietrzem. Do tej pory czytałem o Zip'ach LC i z dwiema tarczami w dwusuwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Z egzotycznych tylko Kymco, żadne CPI - kumpel miał, w kółko się psuło, pomogłem mu to opchnąć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Keewaye są węgierskie a nie chińskie :icon_mrgreen: kilku kolegów ma model Hurricane [nowy 3,5tyś], troche tysięcy kilometrów zjeździli i bezawaryjnie praktycznie :icon_razz: takie wegierskie jak nowe romety i zippy polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zippów, kiłeji, hujoszungów, rometów nie bierz i omijaj je szerokim łukiem :icon_razz: Jeśli to ma być wół roboczy, malo awaryjny to może:-piaggio liberty 4t (w W-wie jeżdzą takimi w pizzy hut, latają w zimę jak i w lato)-kymco zx-yamaha neos Co do piaggio zipa to nie wiem czy taki dobry wybór :icon_mrgreen: Jest on strasznie mały więc może być trochę niewygodnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jeśli to ma być wół roboczy, malo awaryjny to może:-piaggio liberty 4t (w W-wie jeżdzą takimi w pizzy hut, latają w zimę jak i w lato) Siedzę w tym interesie od kilku lat i szczerze polecam Piaggio Liberty 4T (wersja Delivery) - wzmocnione zawieszenie, duże koła, małe spalanie, nieograniczony dostęp do części - wszystkie serwisy korzystają z głównego magazynu Piaggio pod Wrocławiem i każdą część są w stanie sprowadzić w ciągu max 2 dni. Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 tak jak wyzej wybierz kymco albo zip`a. Nie warto płacić za wygląd chińszczyzn. Jakość plastików, awaryjność stoi na niskim poziomie... Lepiej kupić coś pewnego niż kupić chińczyka za np. 3000zł i drugie tyle dać na naprawy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi