Peny Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 słuchajcie potrzebuje skuterka do rozwożenia pizzy, wiec nie zależy mi na osiągach ani wyglądzie, tylko na jakości tanich i dostępnych częściach, niezawodności.. prosze o pomoc bo sam jezdze motorkiem tylko innego kalibru :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Moze cos z Kymco ? Dobry stosunek jakosci do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ze skuterów w miare przystepnej cenie i nowych, wybieraj z CPI, Kymco, z własnych doświadczeń odradzałbym Keeway'e. Edytowane 13 Października 2007 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floru Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja osobiscie polecałbym Piaggio ZIPP - mało pali,łatwa dostepnosc czesci, cena, mozliwosc zamontowania kufra, mała awaryjnosc ,mój kolega ma zippa juz 2 lata i jest z niego bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja osobiscie polecałbym Piaggio ZIPP - mało pali,łatwa dostepnosc czesci, cena, mozliwosc zamontowania kufra, mała awaryjnosc ,mój kolega ma zippa juz 2 lata i jest z niego bardzo zadowolony. no ja miałem taki sprzet i powiem tak, nakrecilem nim 25 tys km i dawał radę, a czy oszczędny to nie wiem, u mnie bylo z 4 litry na sto ale mozna zawsze kupic 4T bo w koncu na pizze to nie trzeba miec osiagow, chyba ze premia liczona jest od czasu w jakim dostarczasz pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Może te nowe Romety 125 za 4 tyś :buttrock: Co prawda skuter to nie jest, ale jest 4t i jest tani no i pod górkę podjedzie ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Wybor jest duzy a z mojej strony też polecam, piagio zipa, zalety zostały powiedziane juz wczesniej. Wystrzegaj sie jak diabeł święconej wody, wszelkiego rodzaju chińskich bubli - romety, kiłeje, jonhengi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Keewaye są węgierskie a nie chińskie ;) kilku kolegów ma model Hurricane [nowy 3,5tyś], troche tysięcy kilometrów zjeździli i bezawaryjnie praktycznie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Węgierskie - robione w Chinach o ile dobrze pamiętam. 2 kolegów miało najdroższe w ofercie Matrixy ( teraz kosztuja 4899zł ) i jakość plastików i ich spasowania, mocowania, czy ciagłe problemy z odpalaniem mnie skutecznie odstraszyły od tej marki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floru Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 No własnie wszystkie produkowane w chinach.... Moim zdaniem jak brac sprzet do rozwozenia pizzy, czyli będzie często uzywany trzeba wziąc cos dobrego z łatwą dostępnoscią czesci a nie jakis węgiersko-chiński badziew z supermarketu. Tak jak mówiłem Zipp albo radziłbył równierz cos ze skuterów hondy lub yamaha- troche gorzej z czesciami ale trwałosc duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Piaggio Zipp dosyc drogi jest (ok.7500zł). Mówi się o przykładaniu Kymco do jakości i cen bardzo atrakcyjnych (ok 5000zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floru Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja osobiscie wolałbym dac te 7500zł ( da sie taniej dorwac) i miec swiety spokoj z naprawami bynajmniej na dłuzszy czas niz co tydzien jezdzic do mechanika i upłynniac pieniadze w jakies badziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Piaggio Zipp dosyc drogi jest (ok.7500zł). Mówi się o przykładaniu Kymco do jakości i cen bardzo atrakcyjnych (ok 5000zł). Aha jeszcze pozostaje pytanie, ma to byc nowy skuter? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M484116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Nowa Yamaha Neos w cenie promocyjnej ( rocznik 2006 ) kosztuje 6500zł, wiec cena również konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Kymco ZX dobrze się sprawują jako woły robocze. Koledzy z pizzeri katowali je ostro, ale i tak spokojnie przejeżdżały 20tyś bez poważniejszych remontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi