mahermnih1 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Mam starte 3 pierwsze żęby półksiężyca w mojej wsce 125 i jak bym chciał go wymienic czy musiał bym rozbierac pół silnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Musisz rozłożyć tyle silnika aby się do niego dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 zdejmujesz tylko i wylacznie lewa pokryw od strony sprzegla. i bodajrze kosz sprzegla i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Po zdjeciu kosza sprzeglowego wymiana polksiezyca to dziecinada ale zeby pozniej zlozyc kosz to jest jazda jelsi nie masz nikogo do pomocy albo odpoiwenich sciagaczy. Ogólnie mozesz zalozyc rozrusznik bez zdejmowania kosza jesli uruchomisz fantazję. Troche sie trzeb pomęczyć ale bedzie OK. "Testowane labolatoryjnie". Wyjmij stary rozrusznik, wetknij tam sprezyne i polksiezyc i wtedy wetknij wałek rozrusznika. Najwiecej zabawy bedzie z nalozeniem sprezyny na jej miejsce. Kombinuj z drutem przywiazanym do sprezyny zeby ja naciagac i manewrowac bo reka nie dasz rady. Za mało miejsca. Powodzenia. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Tak jak poprzednik, da rade wymienić półksiężyc bez zdejmowania kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi