Fafa1500 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Będę zdawał prawo jazdy na kat. A1 na 125. Mam pytanie, który z takich jak Yamaha Virago 125, Yamaha Drag Star 125, Honda Schadow 125, Suzuki Intruder 125 jest najfajniejsza i największa. Bo mam 180 i nie wiem czy nie będą za małe. i Która z nich ma najlepszy głos i najmniej jest awaryjna. z góry dzieki za odpowiedz.... ]PS. Jak macie jakieś inne fajne motory do zaoferowania to napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron92 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A interesują cie tylko choperki może jakieś enduro albo ścigacz :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafa1500 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 na ścigacza sie rodzice nie zgadzają. a enduro to raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Mam pytanie, który z takich jak Yamaha Virago 125, Yamaha Drag Star 125, Honda Schadow 125, Suzuki Intruder 125 (...) wpisujesz "125" do wyszukiwarki, wybierasz z listy forum "chopper/ cruiser", dajesz "tylko w tematach" i potem długo sobie czytasz... i nie zadajesz więcej wtórnych pytań, na które odpowiedzi możesz znaleźć sam - jeśli tylko nieco utemperujesz swojego wewnętrznego lenia :icon_mrgreen: oczyszczalniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron92 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ;) To tak jak u mnie ścigacz nigdy w życiu hoć w sumie kase na moto sam bede wykładał, ale ścigacz nigdy w życiu no mówi sie trudno (rodzice siła wyższa) a gdzie mieszkasz miasto czy raczej jakaś wieś i pokaźne łąki :icon_mrgreen: Bo u mnie możliwości jazdy enduro czy crossem są ogromne i w sumie nawet gdzie niegdzie trzeba sie przeprawić przez rzekę bo mi ostatnio most zamknęli hamstwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Z tych wszystkich MOTOCYKLI (a nie motorow, jak piszesz ), najwieksza i najfajniejsza jest mala drag starka, ale przy Twoim wzroscie i tak bedziesz na niej wygladal nie specjalnie. Edytowane 12 Października 2007 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi