Jimmy Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 dobry avatar troszke spam...:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 najlepiej przed jazdą rozgrzać opony suszarka lub pumeksem. Taniej i bez wzbudzania sensacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zawodnicy motoGP czasami mają probelmy z dogrzaniem jednej strony opon, w zależności od konfiguracji zakrętów na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zawodnicy motoGP czasami mają probelmy z dogrzaniem jednej strony opon, w zależności od konfiguracji zakrętów na torze.nie tylko gp, ktokolwiek jeżdzi na torze wie o tym, natym którym latam mam tylko 2 lewe winkle i dziś ranno sam miałem lekki uslizg przodu zaraz po okrążeniu zapoznawczym .. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) zadzroszczę wam potrzeby rozgrzewania opon. ja nawet nie mam gdzie się złożyć by praktycznie zastosować nauki mistrza kk :icon_mrgreen: Edytowane 15 Października 2007 przez maxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 hehea ja się bujam dla zabawy. a rekacje kierowców czy pieszych mi tą zabawę jeszcze umilają :( ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 hehea ja się bujam dla zabawy. a rekacje kierowców czy pieszych mi tą zabawę jeszcze umilają :crossy: ! A ja tak robie cwiczac counter-steering :icon_razz: miedzy strzalkami na jezdni, zwlaszcza gdy w okolicy brakuje winkli i tak dla poprawienia humoru ;). A na autostradzie z nudów :lapad:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no i tak trzymać! dobra zabawa ponad wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 tez lubie sie bujac :> czuje sie wtedy jak bym lecial mysliwcem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi