toom Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 witam, mam pytanie - co sądzicie o tym wydechu? http://www.allegro.pl/item253630687_micron...owy_tanio_.html Planuję zakupić i założyć ten tłumik do 1000RR. Nie znam modelu tego Microna, nie mogę też ocenić ilu letni jest to tłumik. Pytaniem jest czy wpasuje się on do 1000RR (ma 57cm) i czy jako torowy nie przesadzi z hałasem. (akceptuję głośny, sportowy wydech liczę jednak na to, że nie będzie to hałas jak w sprzęcie bez tłumika) pozdr. p.s. może miał ktoś dokładnie taki wydech i będzie mógł podzielić się opinią jest jeszcze taka alternatywa: http://www.allegro.pl/item253988162_tlumik...n_czerwony.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 W swojej 929 mam również scorpiona i jestem z niego zadowolony.Z fotki jest bardzo podobny do mojego.Różnicą jaka zauważyłem jest jedynie kolor,ja mam tytanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpilka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jest tak:) Wydech spasuje :icon_mrgreen::) Wrazie czego możesz zawsze przerobić u ślusarza :wink::)Albo jakiegoś mechanika :) Iluletni to jest tłumik niewiadomo moze być roczny:) ale widać że zaawansowanie był używany, to po zarysowaniach można ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja mam MICRONA ale był do 1000RR przeznaczony.jest bez legalizacji NOT FOR ROAD, ale jest w sam raz nie za głosny.Ja bedziesz chciał zadaptowac jakiś inny tłumik nie owal to moze to być ciezko smieścić pod siedziskiem.Osobiscie wolałbym dołozyć i kupic wydech przeznaczony do 1000 RR niz kombinowac i przerabiac. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 super, dzięki za informacje. Muszę dokładnie zmierzyć wolną przestrzeń pod siedzeniem aby nie było za dużo przerabiania. Choć jak widać cena tych tłumików nie jest wysoka i można trochę pokombinować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Choć jak widać cena tych tłumików nie jest wysoka i można trochę pokombinować :-)...bo być może są powypalane :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 to dosc czuly motocykl i nie ma co kombinowac. kup sobie scorpiona pod twoj motocykl i bedzie ok.w takim moto nie ma co rzezbic. a przy tym czerwonym opis mnie powalil. "...nie wiem z jakiego motocykla ale bedzie pasowal do kazdego..." co za kretyn to pisal. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi