RaY Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Witam, wie ktos , gdzie mozna kupic nakladke na siedzenie ? Na allegro jest troche tego kolo 150 zl ale nic do Horneta :crossy: dokladnie takie cos - http://www.ermax.com.pl/go/_info/?id=1817 ale nie widze cen no i co to za firma ? Edytowane 11 Października 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Kurde na stronie którą podałes jest jak byk zakładka KONTAKT:RoxyMoto Sp. z o.o. Siedziba: ul. Bacciarellego 10c/14 , 51-649 Wrocław Sklep Firmowy : ul. Wrocławska 10b, Długołęka k/Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 czyli mam jechac tam z Zielonej Gory i zapytac o cene cy, moze yslac im list z zapytaniem o cene ? czyli mam jechac tam z Zielonej Gory i zapytac o cene cy, moze yslac im list z zapytaniem o cene ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPath=75_233 ale ceny są kosmiczne... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 auu no naprawde masakra za kawalek plastyku 500 zl :/ Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dzisiaj do nich dzwoniłem zapytać się o cenę pługa pod silnik to krzyknęli 700zł za nielakierowany i ponad 1000zł za lakierowany ;) ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Co do pługów to... www.motolook.pl ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 czyli mam jechac tam z Zielonej Gory i zapytac o cene cy, moze yslac im list z zapytaniem o cene ? A wiesz co to jest mail albo telefon tak w kontaktach jest wszystko podane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dzisiaj do nich dzwoniłem zapytać się o cenę pługa pod silnik to krzyknęli 700zł za nielakierowany i ponad 1000zł za lakierowany :biggrin: :clap:U nas taki pług, lakierowany według kodu koloru Yamahy, z zestawem montażowy, śrubkami, instrukcją itd. będzie kosztował jakieś 700-750 PLN. RaY, z jakiego roku masz Horneta? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi