Waldi Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 jestem zdesperowany i nie mam z kim sie napic browara. Jest ktos chetny ? Dzieki za spotkanko :wink: p.s Bramka od metra mnie zdjela poniewaz Asia myslala, ze mozna przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 oj znowu było dobrze. Ech ta Aśka, zawsze nawywija My chwilę później odkryliśmy z Marianim wspólne korzenie sięgające 5-6 lat wstecz :( jestem tak najedzony, że gdybym miał spać na brzuchu to ani nogi ani głowa nie sięgneły by łóżka ;) :icon_mrgreen: PS. masz już neta, czy nocujesz pod kawiarnią w galerii ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 kradne od sasiada :( tak z 2 dni jeszcze bede mial a potem juz nie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Widze, że opcja z próbą generalną a dopiero dzień później zasadniczą imprezą jest realizowana :buttrock: :flesje:. Szkoda, że nie dotarłem, bo zapewne jak zwykle było zacnie, ale to dla mnie za daleko i za mało czasu na transport publiczny, a po ostatnim razie odechciało mi się być jedynym zmotoryzowanym :clap:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) jestem tak najedzony, że gdybym miał spać na brzuchu to ani nogi ani głowa nie sięgneły by łóżka :wink:nie bardzo kumam... byliscie na browarze czy na kebabie? Edytowane 11 Października 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 nie bardzo kumam... byliscie na browarze czy na kebabie?Na pizzy :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Na pizzy :flesje:i browarze :biggrin: i to nie była moja wina Waldi-przeca się na zółto świeciła bramka... Edytowane 11 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 i to nie była moja wina Waldi-przeca się na zółto świeciła bramka... a powinna na zielono :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a powinna na zielono :wink:a nie! bo na żółto się świeci jak sie zbliża koniec karty :notworthy: a ludzie czasami zostawiają otwarte bramki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 o ktorej dzisiaj sie widzimy ? na ktora mam sie wstawic ? i jak tam dojechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 nie bardzo kumam... byliscie na browarze czy na kebabie? no przecie posłałem ci semsa :] to chyba wiesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi