Skocz do zawartości

SUZUKI GSX-R 600 K6, K7

Rekomendowane odpowiedzi

wogole to mam mega problem z tym wyborem bo kase mam ale kasa nie jest problemem tylko moja zona ktora za pikuta nie cche sie zgodzic na kupno nowego moto. mialem fz6 2 sezony jezdzilem kupilem go nowego obiecalem jej ze bede jezdzil nim 5 sezonow a sprzedalem po 2 bo wiedzialem ze sport turystyk to nie dla mnie i potrzebuje typowego sporta wybor jest gsxr 600 lub 750 wczoraj mialme powazna rozmowe juz mysalem ze sie zgodzi pytala co cche kupic jaka moc oby przypadkiem nie mial 200KM powiedzialem ze ma 110Km oczywiscie 600 to i tak zapyatala poco ci taki motor przeciez nie jezdzisz szybko i wystarczy ci 100 wiec jak jej powiem ze kupuje 750 co ma 160KM a ona nie jeste w ciemie bita umie korzytac z netu wiec to szybko sprawdzi to mi wogole powie ze nie kupuje. 750 to dobry wybor ale trzeba niestety dolozyc 10tys wiecej niz 600 chyba wole przeznaczyc je na zone zeby wogole zgodzila sie na motor wiec wybralem 600 pozdrawiam i trzymajcie kciuki bo moja sytuacja jest w stanie oplakanym na dodatek zona mi kupula do fz6 linki GR w stalowym oplocie a ja ich nie zdjolem bo niby poco i tak nie beda pasowac do nowego to sie obrazila bo powiedziala ze prezentow sie nie oddaje awantura byla przez 2 dni!!!! teraz to mam niemcy w domu qrwa najgorsze ze niedlugo tych 600K6 u bogusia nie bedzie a moja zona narazie nawet nie daje mi nici nadzieji ze zgodzi sie na moto a kumple naciskaja smieja sie ze bede mnie wozic na tor jako plecak co ja mam biedny zrobic?? proponowalem jej kase mowie dam ci 10tys i kupuje juz naprawde ost motor:) nie nie nie pozwalam juz raz mi obiecales i co sprzedales wiec teraz nie kupisz mam syna(2 miesiace) i ja sie o ciebie boje argumenty ze przejzdzilem kilka sezonow bez kraksy to nie argument, szybko jezdzisz samochodem to motorem tez a ja by tego bylo malo to powiedziala ze jak kupie motor to rozwod i kurde boje sie ze tak bedzie pierwszy raz sie tak sie zaparla zawsze ja jakos przekonalem pozdrawiam i mam nadzieje ze sie uda aaa i jeszcze wszyscy jej wtoroja moi starzy dziadkowie tesciowe no wszyscy mi pierdola ze poco ci motor?? nie czuja wiatru we wlosach proste..:D:smile::;)

Edytowane przez tra