turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ok czekamy na nowy termin oblewania :icon_twisted:Jest już w temacie wyedytowany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 czyżbyś Listku jeszcze nie ochłonął po sobotniej imprezie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dopiero wtorek... nie zdziwił bym się gdyby tak było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobra tam myslicie że ja żyje z kalendarzem w ręku poza tym jestem chory chyba grypa kiepsko się czuję. Ale jeśli chodzi o datę to ok zauważyłem już he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) zalozmy, ze w temacie jest poprawny termin, to stawie sie na pewno, niestety prawdopodobnie motocyklem, bo mam dwie imprezy do obskoczenia i trase do zrobienia, coz, takie zycie ale mi sie zrymowalo, jo! ;] Edytowane 10 Października 2007 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobra tam myslicie że ja żyje z kalendarzem w ręku poza tym jestem chory chyba grypa kiepsko się czuję. zaraziles sie od wanny? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie znam Wanny jakaś fajna dziewczyna ????? :icon_biggrin: :buttrock: :crossy: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie znam Wanny jakaś fajna dziewczyna ?????nie znam, nie widzialem... to podobno Ty miales przyjemnosc kontaktu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 o ktorej tam bedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 nieoficjalnie już było, to teraz trzeba opić oficjalnie i hucznie ;) w piątek zapraszam do kół(ech... znowu... ;) )!!! pewnie ok.20.Wypije Wasze zdrowie: Twoje i Radiana tu, w Fukuoce. :icon_mrgreen: zakaz przybywanie motocyklami bądź samochodami :) :) Na szczescie jest dogodny dojazd metrem i SKM-ka. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Na szczescie jest dogodny dojazd metrem i SKM-ka.w związku z tym, że tam u Ciebie macie dobrze rozwinięte metro, to rozumiem, że też wpadniesz do 2oo? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ten weekend mam uziemienie... choruje, bu :( :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A ja właśnie wróciłam z Turcji i chętnie się z Wami wszystkimi spotkam , pozdrawiam i całuje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A ja właśnie wróciłam z Turcji i chętnie się z Wami wszystkimi spotkam , pozdrawiam i całuje :icon_biggrin: Milo bedzie nam niezmiernie wszystkim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 w związku z tym, że tam u Ciebie macie dobrze rozwinięte metro, to rozumiem, że też wpadniesz do 2oo? :D Jest jeden problem: tu dojade na lotnisko metrem, natomiast z Okecia juz nie ma polaczenia kolejowego z miastem. Miejmy nadzieje, ze do mojego powrotu poloza jakies tory i czlowiek nie bedzie zdany na taryfe. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi