lmurawski Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam, Wreszcie dojechał mój motor.... Trochę informacji o mnie znajduje się na stronie (w budowie): www.freewebs.com/jinlun3citi Dane: Jinlun 150, 2006 r, 6850 km Pozdrawiam,Łukasz Murawskiwww.wytworniapomyslow.plwww.magazynkreacji.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Czyżby kolejny odważny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Niechaj sie dlugo i bezawaryjnie sprawuje :icon_question: Pozdrawiam :icon_question: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Czekam na zdjęcia. Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Chiński..... bleeeee..... niemniej gratuluję - odwagi i przyszłej cierpliwości :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmurawski Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czyżby kolejny odważny? ..chyba tak choć mam nadzieję dojechać jak inni jinlunowcy na krańce europy :) no cóż jak mówił Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" :) Niechaj sie dlugo i bezawaryjnie sprawuje :crossy: Pozdrawiam :icon_evil: ...i tego też sobie życzę.... dziękuję, pzdr www.freewebs.com/jinlun3citi Czekam na zdjęcia. Szerokiej drogi. Dzieki - na razie jedyne fotki to zdjęcia moto na www.freewebs.com/jinlun3citi Chiński..... bleeeee..... niemniej gratuluję - odwagi i przyszłej cierpliwości :D ....zaraz bleee ładnie jedzie, ładnie wygląda (po lekkim tuningu) ... a i tak wszystko to chiny i taiwan :) <oczywiście rozumiem obawy i wiem gdzie tkwi w nim "tandeta" :) > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Gratrulacje. Przykrym jest ze chińskie ale chociaz jakoś wyglada. Zeby japoncy potrafili zorbic takie estetyczne małe "coś" to by było git. A tu prosze miniaturka cruisera rodem z Chin. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi