Krzysnik363 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam. Od pewnego czasu mam problemy z obrotami.Gdy motor nie jest palony np. przez noc to gdy rano go odpalę to przez pewien czas nie może nabrać obrotów. gdy daje mu sie pełny gaz to gaśnie. Po pewnym czasie dodawana mu nie wielkiej ilości gazu (ok 1.5 tys) problem ten przechodzi Gaźnik był czyszczony Moje pytanie brzmi dlaczego się tak dzieje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 zimnego silnika się na "pałuje" Trzeba dać mu czas aby się rozgrzał, moja drzeta póki nie złapie temp oleju 30-35 st nie ma szans aby nie zgasła po dodaniu gazu :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dokładnie. No chyba że masz wtrysk w co wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Tak wiem lecz mam go od 2 lat a dzieje mu się tak od jakiegoś roku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Alle puźniej jest nomalnie? Jak sie nagrzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tak. wszystko jest tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 to nic nie ruszaj. Jest ok.Nie da sie zrobic tak w takich pierdziaweczkach zeby na zimnym i cieplym tak samo chodzil.Na rozgrzanym ma byc dobrze, na zimnym moze byc cos takiego. Mam to samo.Musze leciutko gazu dodawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi