tomb2 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Poszukuję informacji na temat owego silnik. może macie jakieś instrukcje obsługi, plany itp. w wersji komputerowej ? Może ktoś z was ma do sprzedania taki silnik ? Albo wiecie gdzie taki rarytasik można zdobyć ? P.S przeglądałem już forum w poszukiwaniu informacji ale żadnych konkretów nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 z tego copamietam to ja zakladalem temat o gnomie, dobrze poszukaj, tam troche info bylo. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 z tego copamietam to ja zakladalem temat o gnomie, dobrze poszukaj, tam troche info bylo.dokładniej:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=69652&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 A ja sie ogłaszałem i nikt nie chciał, mam jakies plany ale jak odpale kompa po zgonie to zobacze czy bedzie cos jeszcze wysyłac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 granat to jak masz takie coś jeszcze na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 w czym moge pomoc na pewno, to mam takie zboczenie ze kazdego zabytku, ktory robie kolekcjonuje zdjecia, zeby dojsc do tego jak orginał wygląda no i mam juz troche tego odnosnie gnomow, wiec jak ma ktos watpliwosci, co gdzie ma byc i jak, to piszcie smialo Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dwa tygodnie temu by ten temat był to moj wojek i sasiad zarazem miał taki silnik niewiem czy na chodzie ale wyzucił go na złom ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 mam pytanie odnosnie membrany gaznika. w Gnomie jest gaznik podcisnieniowy, dzialajacy, na zasadzie membrany sterowanej podcisnieniem powstajacym w skrzyni korbowej. czy ktos wie z czego taka membrane wykonac? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Witam!Dzisiaj stałem się posiadaczem gnoma :wink: brakuje osłony na pompę z przodu , lampki i ma nieoryginalny tłumik więc jakby ktoś miał te fanty to chętnie kupię . pozdro Edytowane 26 Października 2007 przez Dziki_YZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi