Jimmy Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ja tego niezrobil bym nawet sowjej wsk nawet po 10km pchania jej chyba ze wlochate rozowe futerko ale to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szkoda Twojego czasu i pracy. Lepiej od razu wstaw moto na pole bitwy paintballowej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 niekąbinuj tylko z bezsensownie wyglądającymi kolorami stracisz pieniadze na malowanie w dodatku motor będzie wyglądał okropnie i bedziesz musiał zjechac z ceny przez te badziewne kolory :) na twoim miejscu wypolerowałbym ranty felg, wahacz i rame obklejił go oryginalna okleinom HM'a założył jakies ładne handbaty mini kierunkowskazy obił siedzenie itp... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A MOZESZ DAC ORGINALNE ZDJIECIE TEGO MOTO??? MOZE OD CIEBIE GO WEZME :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 tytułem tego tematu jest: Ilę mogę wziąc za HMa?? A nie czy wam się podoba wygląd tego sprzęta ! Proszę pisać na temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja za swojego 97 rok po tuningu na 80 cm wziąłem 5000 , ni eukrywam ze już miał lekko dosć, ale jednak ktoś kto na niego wsiadł był taki zadowolony że nie zastanawiał sie nad innym , tańszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A ty go już pomalowałeś czy będziesz malował ?? Jeśli masz taki zamiar to nie maluj go na takie barwy !!Jeśli już pomalowałeś to nie potrzebnie bo i tak kupujący go będzie jeszcze raz malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokuman87 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 HM cre ma rame od hondy cr 125 wiec okleina jest taka sama jak w cr tylko niepamietam od jakiego rocznika ale poszukaj na olekmotocykle albo na alegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 yyyy??? hm cre 50 ma rame od cr125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ile moge krzyknac za HM cre Derapage w Supermoto po remącie silnika rocznik 2001??Swiezo pomalowanego??na takie mniej wiecej barwy http://bikepics.com/pictures/1043376/ kurde chlopie masz konkretna wyobraznie niewielu by sie tak odwazylo dlatego jak dla mnie git :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) yyyy???hm cre 50 ma rame od cr125? Tak, porównaj z zdjęciami np. z allegro XD :bigrazz: :buttrock:( okleiny i plastyki tez te same co od cr ) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez jajewa777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi