toom Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 cześć, możecie podpowiedzieć w jaki sposób ustawić przepustnicę w wydechu pod siedzeniem w motocykluhonda cbr 1000RR z 2005 roku? (po zakupie używanego motocykle końcówki linek mam ściągnięte z przepustnicy. Nie wiem jak to ustawić. Motocykl chodzi bez zastrzeżeń no ale po coś chyba to jest więc chciałbym aby spełniało swoje funkcje. Wydech jest oryginalny) dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 cześć, możecie podpowiedzieć w jaki sposób ustawić przepustnicę w wydechu pod siedzeniem w motocykluhonda cbr 1000RR z 2005 roku? (po zakupie używanego motocykle końcówki linek mam ściągnięte z przepustnicy. Nie wiem jak to ustawić. Motocykl chodzi bez zastrzeżeń no ale po coś chyba to jest więc chciałbym aby spełniało swoje funkcje. Wydech jest oryginalny) dzięki za pomocPooglądaj dokładnie uchwyt linek i zobaczysz znaki, po zapięciu linek i włączeniu zapłonu przepustnica się wycentruje i wtedy znaki powinny się pokryć.Ale po co je zapinać jak twierdzisz jeżeli chodzi bez zastrzeżeń? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Serwisówka:Przyda ci sie nie raz :) http://gntbldr.com/HondaManuals/1k.zip Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 ciekawe kto je odpiąl Chyba ktos miął sporotowy komin , a przed sprzedaza go sciągnąl i załozył orginała. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi