Lukass102 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zaraz, zaraz. Po Twoim pytaniu, czy byłem na zakończeniu sezonu spojżałem na awatar i......... Ty to ten co DeTką dawał na placu pokaz stuntu Z grupą Bad Boys? ;) ps. Na zakończeniu sezonu byłem, widziałem, zdjęcia robiłem i świetnie się bawiłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Fajny sprzęt ;) Zazdroszcze ci rodziców. Ja jestem o rok mlodszy a starszy mi nie pozwala kupic etz 251e bo ze nie mam prawka (co prawda jeździl bym nia po drodze ) A tak pozatym to napisales ze tylko po placach bedziesz jeździł. Napewno nie raz sie skusisz i wyjedziesz na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zaraz, zaraz. Po Twoim pytaniu, czy byłem na zakończeniu sezonu spojżałem na awatar i......... Ty to ten co DeTką dawał na placu pokaz stuntu Z grupą Bad Boys? ;) ps. Na zakończeniu sezonu byłem, widziałem, zdjęcia robiłem i świetnie się bawiłem :icon_mrgreen:No jestem w BadBoyz. PS. Jak masz jakies moje fotki, albo mojego brata (Grześka) to bylbym wdzieczny jakbys podeslal na [email protected] A tak pozatym to napisales ze tylko po placach bedziesz jeździł. Napewno nie raz sie skusisz i wyjedziesz na ulice Napewno nie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No jestem w BadBoyz.W takim razie rispekt :buttrock: Po tym co widziałem na stadionie jestem pewny, że sobie spokojnie dasz radę na CBR-ce :clap: Zdjęcia oczywiście podeślę, ale jeszcze napisz na jakim sprzęcie lata brat, bo z imienia nie kojażę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W takim razie rispekt :buttrock: Po tym co widziałem na stadionie jestem pewny, że sobie spokojnie dasz radę na CBR-ce :wink: Zdjęcia oczywiście podeślę, ale jeszcze napisz na jakim sprzęcie lata brat, bo z imienia nie kojażę :DNa f4i :clap: Ale nie ta żółta tylko srebrna. Dzieki :eek: Dzisiaj to dalem po robocie...http://w3.bikepics.com/pics/2007%5C10%5C04...1045370-800.jpgWzmocnienia chłodnicyhttp://w3.bikepics.com/pics/2007%5C10%5C04...1045373-800.jpgMoto juz prawie prawie skonczone :) http://w3.bikepics.com/pics/2007%5C10%5C04...1045375-800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Koleś, respect :D :D :spam: Zmontuj jakiś filmik ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 a klatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 a klatka?Czekam wlasnie na klatke i zebatke, ale wyglada na to ze bede jutro musial jezdzic tak jak jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Może wrzucił bys te foto z zakończenia sezonu ??? Jestem ciekawy I nie zapomnij o filmikach z jazdy f4 (nie mozemy się doczekac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ale ja mam wrzucic czy on? Jego foty sa wyjebiste :icon_mrgreen:Filmiku mojego to za szybko nie bedzie, ale po dzisiejszym dniu opanowalem taka gume w miare wolna okolo 20km/h.Kilka fotek:http://w3.bikepics.com/pics/2007%5C10%5C06...1047237-800.jpghttp://w3.bikepics.com/pics/2007%5C10%5C06...1047238-800.jpgNa fotkach nic ciekawego, bo to poczatek, jeszcze szybkie i pedalskie gumy, tych wolniejszych nikt nie robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak masz jego foty to wrzuć :icon_mrgreen: extra jeździsz Nie myślisz nad zamontowaniem stelaża ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 po co te wzmocnienia chłodnicy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Bez stelaza wiekszy hardkor jak sie przytrze :icon_question: Wzmocnienia chlodnicy po to sa zeby sie nie rozszczepiala. Edytowane 6 Października 2007 przez kuba9449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Fajna miejscówa tak BTW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Powiem wam szczerze że pełno jest takich talentów w Polsce. Jednak w 50% liczy się kasa... Nie każdy może sobie taką F4i kupić... Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :D Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi