Sadriss Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jak w temacie, jaki polecacie olej do tego motóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 motocyklowy syntetyk z wyższej półki i będzie ok:) (motul, castrol, mobil, bel ray, czy cokolwiek z dobrych marek) oczywiście jeśli chcesz możesz poeksperymentować z tańszymi olejami ale ja ostatnio byłem na etapie wymiany oleju i tyle się naczytałem, że hoho... wyszło na to, że jednak najlepiej lać markowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Oszczędzanie na oleju? Ocipieliście? Kupiłem 4 litry Motula za stówkę... Niecałą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Oszczędzanie na oleju? Ocipieliście? Kupiłem 4 litry Motula za stówkę... Niecałą... To że syntetyk to jasne, nie ma co oszczędzać. CHodziło mi raczej o marke:) No nic, zobacze na czym Rossi jeździ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi