m16 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam :icon_biggrin:Daaawno tu nie pisalem - ale moze od poczatku.Moze jeszcze niektorzy pamietaja, ze smigam przerobiona na streeta FZRka 600. Obecnie od 4 miesiecy siedze w angli (niestety bez moto :icon_mrgreen: ) ale nie o tym chcialem.Przed wyjazdem silnik mojej machalasy wykazywal juz checi zakonczenia zywota wiec w zwiazku z tym pytanie. Czy do FZRy 600 (r. 90 - genesis) idzie wpakowac silnik od fazera 600 (tego starego) ???Wiem, ze to sa prawie identyczne silniki - chodzi mi glownie o mocowania do ramy.Po powrocie chce kupic cos do turystyki (jakies 900rr mi chodzi po glowie :notworthy: ) a moja "krowke" reanimowac bo jest niezastapiona na miescie itp :notworthy:Pozdr. dla wszystkich starych bywalcow forumowych :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 zapytaj na www.fzrfahrer.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi