golik1 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Koledzy nie wiem skad u was takie informacje o koncu Lagowa?(sorki za Polskie znaki - zmiana kompa, ale wole jezdzic niz cos przeinstalowywac)Po pierwsze nie wydaje mi sie zeby to byl koniec Lagowa. Czemu? Bo nie!Po drugie Lubniewic jeszcze nie bylo, wiec poczekajmy jak to wypali.A tak po trzecie to chyba nie ma drugiego zlotu w Polsce, ktory odbywalby sie w samym centrum miasteczka? Za to jest pelno takich ktore sa w lesie, na jakims osrodku wypoczynkowym albo na sciernisku - wlasnie w tym roku pierwszy taki zaliczylem! ps Trzeba cos narozrabiac zeby admin zwrocil na nas uwage i zalozyl nam temat!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Koledzy nie wiem skad u was takie informacje o koncu Lagowa?(sorki za Polskie znaki - zmiana kompa, ale wole jezdzic niz cos przeinstalowywac)Po pierwsze nie wydaje mi sie zeby to byl koniec Lagowa. Czemu? Bo nie!Po drugie Lubniewic jeszcze nie bylo, wiec poczekajmy jak to wypali.A tak po trzecie to chyba nie ma drugiego zlotu w Polsce, ktory odbywalby sie w samym centrum miasteczka? Za to jest pelno takich ktore sa w lesie, na jakims osrodku wypoczynkowym albo na sciernisku - wlasnie w tym roku pierwszy taki zaliczylem! ps Trzeba cos narozrabiac zeby admin zwrocil na nas uwage i zalozyl nam temat!!!!!No właśnie czytałem gdzieś /zdaje się, że nawet ktoś z Boxera to napisał/ że po tegorocznym zlocie, na który przybyło bardzo dużo ludzi i sprzętu, postanowiono przenieśc zlot łagowski do Lubniewic motywując to zbyt małą ilością miejsca w Łagowie. Po prostu już się nie mieścimy, tyle luda przybywa! I ja im /tym przybywającym na zloty do Łagowa/ wcale się nie dziwię, że przybywają bo sam tam przybywam od kilku lat. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilgar75 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Zapraszam na świeżutkie forum Gorzowskich Motocyklistów www.forum.westchoppers.pl Edytowane 16 Października 2008 przez stilgar75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam z okolic Pszczewa,zapraszam na wspólne endurowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Zapraszam na świeżutkie forum Gorzowskich Motocyklistów www.forum.westchoppers.plNo i nareszcie. Doczekaliśmy się własnego lubuskiego forum. Niech się rozwija.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Zyjecie misie z Lubuskiego ? ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie wiem jak misie, ale misiówny mają się świetnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie wiem jak misie, ale misiówny mają się świetnie ;) Bardzo sie ciesze, na wiosne nie podaruje Ci :D Musi byc wspolne latanko :flesje: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Trzymam za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi