Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 za niecałe 2 godziny zbiórka na stacji shell. Godzina 12:00 Powrót najpóźniej godzina 18:00 prędkość normalna 120, ale na prostych to 140 będzie :icon_evil: !!!!!!!!!!!!!!!! kto chętny spadamy ze stacji shell godzina 12:00, czekamy max do 12:15 ( ze względu na spontan) jedziemy nadwiślańską, więc kto spóźniony może nas gonić. Pozdro i dozo :icon_evil: :wink: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 kto jedzie?ja niestety dzis zostaje w domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja bym się zabrał bardzo chętnie... ale jestem powolny... 90-100 na armaturze... ewentualnie polecę sam - no problem :icon_evil: a dokładniej - na którym Shellu?R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 wał miedzeszyński, zaraz za rondem jakoś się dogadamy, najwyżej ograniczy się postoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Powinienem się wyrobić na 12.15... właśnie wstałem i jestem jeszcze w proszku :icon_evil: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a ja ku*wa w pracy :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 To ja lecę po moto :icon_evil:R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 było super, spacerek super (no troszku sie spocilem w motorowych ciuchach, ale i tak zacnie) de'volaille czy jak to się pisze mniejszy od moich jajek i soku pomidorowego, ale i tak było smacznie. Sorka, że urwałem się przodem, ale czasu brakło i tak się kur... wszędzie spóźnie Pozdrowienia i do zobaczenia na nastepnym śmiganiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 To był bardzo fajny spontaniczny wypad... i pogoda była jak na zamówienie - to chyba ostatnie podrygi w tym sezonie. Dla mnie to była jak na razie najdłuższa trasa :icon_twisted: Dzięki za miłe towarzystwo. Zastanawia mnie tylko dlaczego kolega z plecaczkiem również tak szybko się "urwał" :) Marcin, czekamy na zdjęcia (na te z sesji również...). Pozdrawiam,R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) zgrywają się, okazało się, że narobiłem/śmy ponad 120 zdjęć. Więc zanim wrzucę w picassę muszę ocenzurowac :flesje: już wiem, za dużo widoczków do okoła, przed sesją w ruchu Edytowane 29 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 fotki http://picasaweb.google.com/marcinlow/Kazi...key=zp90VaPl3lY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jutro lecę do Puław, jak czas pozwoli to zachaczę o Kazimierz Dolny,z tamtąd mogę wracać w grupie jeżeli ktoś z Was będzie , w powrocie ognisko na Kabatach.Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi