math1982 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 drz 400, bez 2óch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 coś nietrybie ktm 640 (produkowany od 99")stary i zmęczony a drz (z 95"-96") młoda i nie wymęczona :icon_idea: ps słowo dzis juz ani kropelki :)Koledze sie pomylilo chyba ,na mysli mial '05 i '06 bo dr-z zaczeli produkcje chyba w 2000 dopiero. PS Wolabym dr-z niz ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Koledze sie pomylilo chyba ,na mysli mial '05 i '06 bo dr-z zaczeli produkcje chyba w 2000 dopiero. PS Wolabym dr-z niz ktm Jasne że się pomyliło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jeżeli ktoś ma do sprzedania koła SM do KTM'a to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Panowie czy opłaca sie przerabiac dr 125 na SM i latac nią po asfalcie? czy jest zasłaba na asfalt. Moze lepiej kupic CRM i przerobic na sm. Ja chciał bym spróbowac troche stuntu i niewiem czy moja DRka sie do tego nada, co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 eeee, jeśli chcesz tani środek lokomocji to możesz do DR założyć koła SM, ale do stuntu to Ci sie DR nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Kornol a od czego najlepiej będą pasowały koła do DR? Ktos mówił ze pasują od GSXa ale niewiem czy zmiesci se w wahacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 uuu w tym ci nie pomoge. Nie mam pojęcia, ogólnie DR125 nigdy sie zbytnio nie interesowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ok wielkie dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi