cypherius Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Qrde dostalem kase na stozek do jawki a tu d*pa - nie maja w kemocie jak na razie mam sie za miesiac zglosic . Wiecie moze czy moge to gdzie indziej kupic ? wazne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Qrde dostalem kase na stozek do jawki a tu d*pa - nie maja w kemocie jak na razie mam sie za miesiac zglosic . Wiecie moze czy moge to gdzie indziej kupic ? wazne :D w warszawie :lol: a jaką masz srednice(kurde nie wiem jak to sie nazywa "tego otworu ci idze na niego filtr") :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Do tego otworu można dać adapter z odpowiednią średnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 7 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 28 mm - taki jest w kemocie. zawsze mozna dopasowac :D Kondon jak mozesz to sie dowiedz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 28 mm - taki jest w kemocie. zawsze mozna dopasowac :D Kondon jak mozesz to sie dowiedz :D znaczy jest tak ze kiedyś widzałem na Ząbkowskiej filt stozkowy do wsk 125 ,wiec nei wiem czy by pasował i nie wiem czy by jeszcze tam był :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Jeżeli chcesz założyć sobie taki jak ma Z3US w swojej Jawce (chodzi o wielkość) to lepiej sobie daruj i pozostań przy standardowym. Idea stozka polega na tym, żeby miał większą powierzchnią roboczą niż standardowy filtr. Mój ma prawie 8 cm. średnicy i 5 cm średnicy na wlocie i jest połączony z gaźnikiem za pośrednictwem orginalnej jawowskiej gumy i adaptera mojej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 joserdolfo,ja i Filu mamy zamiar sie spotkac i pojezdzic, dolaczysz? tez jestes z wawy widze Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 joserdolfo' date='ja i Filu mamy zamiar sie spotkac i pojezdzic, dolaczysz? tez jestes z wawy widze[/quote'] Kiedy i gdzie? Mam problem z gaźnikiem i nie wiem czy uda mi się go tak szybko pozbyć (kasa). yślę, że w niedziele będzie ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 spoko, jesli nie bedzie padac to czemu nie. palnujemy pod IMAXem Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 JoserodolfoMoże w ten weekend. Ale podaj swój nr ggalbo jakiś kontakt.Jak nie hccesz na forumto sam się odezwij mój nr jest napisany poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 spoko' date=' jesli nie bedzie padac to czemu nie. palnujemy pod IMAXem[/quote'] Normalnie mi pasi do IMAX,a to mam rzut beretem. Jeśli tylko z moto będzie git (chyba kupie nowy gaźnik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Kondon- ta rurka przy gaźniku nazywa się krućcem ssącym (bez skojarzeń :lol: )Sposób na filtr- Jeśli średnica filtra jest za duża, najlepiej owinąć wspomniany wcześniej kruciec grubą ilością taśmy, nałożyć na niego jakąś grubą gumę czy zrobić cokolwiek aby go pogrubić. Właśnie na tym polega ten cały adapter (tyle, że jeśli nie dostaniesz go w sklepie- zrobisz samemu).Pozdrowionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 9 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 to jaki filtr mi polecacie ? (joserodolfo ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Jeżeli chcesz założyć sobie taki jak ma Z3US w swojej Jawce (chodzi o wielkość) to lepiej sobie daruj i pozostań przy standardowymNegadaj bzur bo ja mam specjalny stożek do 50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 stozek kazdy pasuje do kazdego motorku o ile srednica zgadza sie z gaznikiem ... Greddo - bedziecie przjezdzac przez grochow :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi