Dziki_YZF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Witam!Problem jak w temacie. Innej naklejki zeszły bez oporów ale z tą jedną mam problem a wiem że pod nią kryje się oryginalny lakierek więc warto by ją zdjąc ale jak to zrobić żeby nie uszkodzić lakieru? Załączam fotkę poglądową http://bikepics.com/members/dziki/74174dudek/ moto jest w trakcie składania a efektami nie omieszkam się pochwalić :buttrock: pozdro Edytowane 28 Września 2007 przez Dziki_YZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Można delikatnie podgrzać suszarką do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Zlej wrzątkiem to sama zlezie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wrzątek dał radę :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Siemka Dziki :-).Widzę, że już sobie poradziłeś, to świetnie!. Będąc przy temacie dodam jeszcze, że pozostałości po kleju (jeżeli zostają) łatwo można usunąć benzynką ekstrakcyjną lub nitro (ale zawsze należy sprawdzić czy nitro nie "rusza" lakieru!!!).Niektóre folie uelastycznia gorące powietrze (opalarka, suszarka, wrzątek)... a w niektórych przypadkach po usunięciu takim pozostaje masa kleju.Po usunięciu kleju warto przepolerować element żeby pozbyć się różnicy wyglądu powierzchni (pasta tempo i trochę cierpliwości daje radę). Jak tam po "zdarzeniu" ?... wykurowałeś się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam!Po dzwonie już czułem się ok ale coś mnie podkusiło żeby się przewiać na moto kumpla żeby sprawdzić czy będę miał lęki hehe okazało się że lęków nie ma więc odkręciłem pod 200 a miałem na sobie tylko sweter i przewiałem ten nieszczęsny kręgosłup i zdycham dalej... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 buhaha... "stary" a "glupi" :-)Wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi