Limo Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ja wlasnie tez od dluzszego czasu mysle. Latam Dragiem 1100 w sumie jest ok ale to nie to, jestem dosc wysoki i nie jest mi za wygodnie.O Fazerku mysle, przymierzalem sie i mi pasuje bardzo tylko ze chyba raczej lykne ta wersje 78KM choc moze nie warto...tlyko od razu 98Sluszna decyzja ;) :D. Bierz wersje 98 koni. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 O Fazerku mysle, przymierzalem sie i mi pasuje bardzo tylko ze chyba raczej lykne ta wersje 78KM choc moze nie warto...tlyko od razu 98 Śmiało wez wersje 98 KM ! Naprawde nieporaza mocą .. ale pazurki tez ma :biggrin:Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam,właśnie wróciłem z dłuzszej przejażdzki. Komentarz: cacko, jak w reklamie czegoś tam: jak trzeba cichy i spokojny na długie przeloty,jak trzeba, to w miescie zwinny i bezpieczny.Moje dziecko (16,5 roku) jak zsiadła z moto po ok. 40 min przejażdzki powiedziała: tato, szkoda, że nie miales go wczesniej... Jak na turystyka, to super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Moje dziecko (16,5 roku) jak zsiadła z moto po ok. 40 min przejażdzki powiedziała: tato, szkoda, że nie miales go wczesniej... A moje dzieci jak wchodza do garazu, albo widza jak wracam Dragiem to mowia mi: tato, nie sprzedasz tego motocykla, prawda ? :crossy: :P A starszy juz sie nie moze doczekac kiedy bedziemy razem smigac :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Gratulacje zmiany :icon_idea: W koncu masz cos co jedzie skreca i hamuje :notworthy: .... jakby co to taki zarcik :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na nasze drogi w sam raz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 jak bede w waszym wieku to tez sobie cos podobnego kupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi