pootietang Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 JA z przodu mam Dunlopa arrowmax właśnie miałem pytać o te oponki bo czaję się na takie, tylko chciałem wiedzieć jak zachowuje się na tyle(jeśli ktoś stosuje na tyle to proszę o opinię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Mam w tej chwili MEZ4 na tyle i moja opinia o tej oponie jest jak najbardziej pozytywna jeśli chodzi o suchą nawierzchnię. Czuję ją zdecydowanie lepiej niż poprzednią pirelke dragon, jesli zdarza sie uślizg na winklu to jest jakiś bardziej liniowy - przewidywalny. Pirelka była bardziej miekka - szybko uciekała i gwałtownie łapała przyczepnośc. Nie musze dodawac czym to grozi.Natomiast na mokrym i przy wieczornej szadzi MEZ4 jest po prostu nieuzyteczny. Tył od razu blokuje, nawet nie czuję momentu zerwania przyczepności - z dużej prędkości dupa wściekle zamiata a katamaraniarze pukają sie w czoło. Jest szansa, że kiedyś sie zdziwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Panowie - po pierwsze zaden producent opon nie przewidział ze znajda się ryzykanci ktorzy wsiadą na motocykl jak jest 5C na dworze i pada. Rossi by powiedział : stupido :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pootietang Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 temat o hamowaniu na mokrej nawierzchni a nie o hamowaniu w niskich temp :icon_twisted: :icon_mrgreen: a mokra nawierzchnię przewidują producenci. mam w gs'ie standartowo bridgestone i na mokrej nawierzchni jest masakra, na suchej w zasadzie tez nie ma rewelacji bo o uślizgi w złożeniu nie trudno. postanowiłem założyć arrowmaxy bo nie sa drogie a ponoć dobre ale chciałem to usłyszeć od kogoś kto ich faktycznie używał/używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 To tak jakmowiłem, ja mam z przodu i sprawdza sie w kazdych warunkach pogodowych poki co. Nie wime tylko jak ze sniegiem sobie radzą hehe. Ale szczerze polecam tą oponke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi