aback Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ciagle szukam chetnych na wspoldzielenie miejsca w okolicach kromera (kontakt do mnie 502 18 77 94). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Dawid Najczuk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam, znalazłem garaż na rogu Skłodowska/Wyspiańskiego koło mostu zwierzynieckiego.Szukam kolegi do współdzielenia opłat (po 100 na łeb, ale może uda się taniej). Garaż podziemny, dwa piloty. W razie czego proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Siema, znalazłem ogłoszenie w sprawie garażu do wynajęcia na ulicy Swobodnej garaż murowany z prądem cena 250zł. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany taka lokalizacją to chętnie bym z kimś na współę go wynajął. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez ins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ins - wysłałem ci wiadomość - niestety nie podałeś nr telefonu do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Cześć, szukam osób do współwynajęcia garażu w pobliżu pl. Hirszfelda (jest to skrzyżowanie zaraz obok Skytower) w dzielnicy Krzyki. Garaż murowany o pow. 16mkw. Koszt w wypadku wynajmu dla 3 motocykli to 83zł za motocykl miesięcznie, a w wypadku 4 motocykli to 63zł za motocykl miesięcznie. Prosze o kontakt tel. 796-86-76-69. Sprawa pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sprawa z garażem już nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonz Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, szukam miejsca / grażu w okolicah ulicy Wejherowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu_xj Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam, szukam miejsca w garażu w okolicy ulicy Zaporoskiej / placu Hirszfelda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eter Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam, Posiada ktos miejsce w garazu na szczepinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rottweiler Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) wolne miejsca Żelazna/pl. Hirszfeldagaraż murowany prąd, alarm+monitoring 75zl./m-ckontakt kom. 790-454-937 Edytowane 1 Września 2012 przez rottweiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aback Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Posiadam jeszcze wolne miejsce na motor przy alei Kromera (obok stacji BP). Nowe budownictwo, jest monitoring (kamery) i calodobowa ochrona budynku. Koszt to 80zl/mies. (tel do mnie 502 18 77 94) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mam wolne miejsce w garażu na przy ul. Paczkowskiej, za sklepem Simply. Narazie stoją 2 moto, dotychczas były 4. Garaż murowany, z prądem, zamykany na bramę plus brama zamykająca wejście do kompleksu garaży. Koszt w tym roku 100 zł do października, listopad-marzec po 50 zł, od kwietnia 80 lub 100, zależnie od kosztów. Info na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeredy Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam, poszukuję osób do wspódzielenia garażu w ścislym centrum miasta Rynek/Galeria Dominikańska. W garażu spokojnie zmieszczą się 4 maszyny - w takiej sytuacji koszt wyniesie 90 zł/os. Istnieje możliwosc wynajmowania garażu przez cały rok. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Witajcie, zwalniają nam się miejsca (dwa) w garażu. Garaż zlokalizowany w okolicy Lidla przy Hubskiej (ok 10 minut spacerkiem od dworców). Generalnie garaż zadbany, w spokojnej okolicy (całodniowe dyżury w oknach starszych sąsiadów wliczone w cenę :wink: ). Wymiary 6 x 2,5m - 4 moto mieszczą się bez problemu. Oczywiście garaż jest suchy, posiada prąd, niezłe oświetlenie (wystarcza do dłubania wieczorami), jakieś półki, szafki, wieszaki, mam tam garść narzędzi "do użytku" w razie potrzeby, generalnie wszystko co potrzebne.Przechodzą przez niego dwie rurki od centralnego, więc powinno być trochę cieplej w środku. :) Cena - 60zł na głowę/mc. Kontakt telefoniczny 792.424.OO.4, może być sms, bądź rad.sikora(at)gmail.com Edytowane 15 Października 2012 przez MadReaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie mogę wyedytować poprzedniego postu, a chciałbym dodać ważną informację. Przez garaż przechodzą dwie miedziane, gorące rurki od centralnego ogrzewania, poza tym garaż jest pod mieszkaniami ogrzewanymi centralnym, sąsiaduje z piwnicami, więc w środku generalnie jest ciepło. Nie wiem jakich temp. można się spodziewać w środku zimą, ale na dzień dzisiejszy przy 6*C na zewnątrz w środku ściągam bluzę do krótkiego rękawka, żeby odkręcić kilka śrubek. Planuję też uszczelnienie drzwi przed zimą. Więc jest to świetne miejsce również na zimowanie (na pewno cieplejsze niż wolnostojące garaże!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi