Kamil r6 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Przyłączam sie do watku z tego co pamietam to w tamtym roku byl watek i duzo odpowiedzi a teraz ? :) no wiec rowniez szukam garazu w okolicach Jednosci narodowej nie daleko biedronki :) najchetniej do kogos kto juz trzyma moto :) na wspolokatora :) czekam na odzew.GARAZ SRODMIESCIE JEDNOSCI NARODOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) poszukuje garazu na ul scinawskiej , jak jest ktos chetny kto chcialby sie dolaczyc piszcie Edytowane 23 Lutego 2012 przez wonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam, ja poszukuje garazu w okolicach Kromera. Może być miejsce w garazu podziemnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 podnosze garaz scinawska, lub szprotawska pilnie szukam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmekb Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam,mam pytanie do klubowicz bo byc moze bedzie ktos zainteresowany. Jako ze zbliza sie sezon a motor jest 100km od Wrocławia planuje go tu przywiezc i trzymac na miejscu. I z tego wyszla moja inicjatywa poniewaz moge wynajac garaz podziemny we Wrocławiu przy Ul. Ciepłej (boczna Borowskiej na wysokosci AQUAPARKU). Garaż jest zamykany + brama wjazdowa otwierana na pilota, w Garazu przy bramie i na poziomach sa kamery wiec jest bezpieczniej i napewno nie dojdzie do kradziezy motocykla. Garaz duzy bo ok 7m dl i ok 3m szeroki mysle ze wejdzie ok 4-6 motocykli. Cena ok 300 zl miesiecznie. Niestety mnie nie stac na taka wygode aby trzymac motor za 300zl wiec szukam kogos kto bylby chetny na wspóldzielenie takiego garazu. Wiadomo ewentulalny podzial tej kwoty zalezny od ilosci motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 watpie ze ci wejdzie 4-6 motorow :) max 3 moim zdaniem jesli jest to taki normalny garaz zeby miec luz na wyjazd :) podnosze szukam garazu lub podepne sie do kogos , pilnie poszukuje na terenie podanych ulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam,mam pytanie do klubowicz bo byc moze bedzie ktos zainteresowany. Jako ze zbliza sie sezon a motor jest 100km od Wrocławia planuje go tu przywiezc i trzymac na miejscu. I z tego wyszla moja inicjatywa poniewaz moge wynajac garaz podziemny we Wrocławiu przy Ul. Ciepłej (boczna Borowskiej na wysokosci AQUAPARKU). Garaż jest zamykany + brama wjazdowa otwierana na pilota, w Garazu przy bramie i na poziomach sa kamery wiec jest bezpieczniej i napewno nie dojdzie do kradziezy motocykla. Garaz duzy bo ok 7m dl i ok 3m szeroki mysle ze wejdzie ok 4-6 motocykli. Cena ok 300 zl miesiecznie. Niestety mnie nie stac na taka wygode aby trzymac motor za 300zl wiec szukam kogos kto bylby chetny na wspóldzielenie takiego garazu. Wiadomo ewentulalny podzial tej kwoty zalezny od ilosci motocykli. 3 stówki to całkiem sporo za miejsce w garażu podziemnym... Jakby się udało zbić cenę i podzielić na jakieś 4 osoby byłbym nawet chętny. Kawałek spacerem mam, ale spacer zdrowy :D Ale tak, żeby nie wyszło ponad 7 dyszek na głowę, bo za tyle mam dużo bliżej strzeżony parking, tylko że odkryty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmekb Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 wiem ze na kamiennej z 2 tyg temu gosc mial obok parkingu strzezonego w budynku gdzie jest fresh i inne lokale miejsce parkingowe w garazu podziemnym za 250... ale ja wole miec garaz niz miejsce parkingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A znasz tego goscia z Cieplej? Gadales z nim? Bo ja widze, ze to jego ogloszenie mase czasu juz wisi i nie za bardzo chyba ma chetnych... Juz nawet zszedl do 270... Moze udaloby sie z nim dogadac, zeby bylo jeszcze taniej? Znasz jeszcze kogos z okolic? Ja podpytam czy ktos by jeszcze nie byl chetny... Z 4 osoby wypadaloby zebrac, a potem sie licytowac ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 poszukuje ktos garazu na osiedlu szczepin ? znalazlem garaz i szukam jeszcze 2 ludzi ktorzy sie przylacza , cena 300 zl na 3 wychodzi po stowce :) PILNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 mam garaz na slubickiej 250 zl /mies. jesli ktos bylby zainteresowany pisac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 SIema, szukam miejsca w garażu w okolicach ul. Januszowickiej. pozdro,M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 upp. szuka ktos garazu ? sam wynajmuje szukam lokatorow:D 250 zl za miech caly garaz:P na 2 osoby po 125zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Miejsca w garażu przy ul Nasypowej praktycznie o zaraz.Użytkowany już od 3 sezonów.Kontakt prosze na na PW, bo jestem narazie daleko.Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2012 przez PitaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekf Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jest ktoś z Muchoboru Wielkiego? Szukam garażu czy nawet pół w okolicy Tyrmanda / Roślinna / Hłaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi