smok25 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Zapraszamy wszystkich na bezpłatne szkolenie z pierwszej pomocy przedmedycznej, które odbędize się 6 października w Krakowiezapisy: 012 418 23 33 // 0501 704 989 www.rkwadrat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 a było poszukać... http://forum.motocyklistow.pl/pierwsza-pom...wie-t81104.html:icon_twisted: BTW czekałem właśnie na wiadomość, kiedy będzie szkoleniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smok25 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 zapisy w godzinach 9-15 na numerze stacjonarnym, od 15-17 na numerze komórkowym, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ktoś wywalił moj poprzedni post... Czy po szkoleniu otrzymujemy jakiś kwit potwierdzający jego przejście czy jest to bardziej pokaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ktoś wywalił moj poprzedni post... Czy po szkoleniu otrzymujemy jakiś kwit potwierdzający jego przejście czy jest to bardziej pokaz? o ile pamiętam, to jest przewidziane zaświadczenie o ukończeniu kursu - ale głowy nie daję. natomiast IMHO bardziej od świstka papieru liczą się umiejętności nabyte/ przypomniane (np ja dawno nie bawiłem się z fantomem :icon_mrgreen: )jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smok25 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 jest przewidziany certyfikat ukończenia szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Polecam gorąco, byłem na takim szkoleniu podczas ich gościnnych występów w W-wie przy okazji MBK. Pozytywni i kontaktowi ludzie :P fotka ze szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smok25 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 http://www.rkwadrat.pl/index.php?option=co...ntpage&Itemid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Niestety 6-go nie będzie mnie w Krakowie. Czy oprócz tego będą jeszcze inne terminy ? Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Niestety 6-go nie będzie mnie w Krakowie. Czy oprócz tego będą jeszcze inne terminy ? z mojej rozmowy z ludźmi z r2 wynika, że takie szkolenia (elementarne) organizowane są mniej więcej co miesiąc - tak więc nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś śledził temat i załapał się na następne :Djsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dzięki będę śledził, chętnie zrobię takie szkolenie bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą się przydać zdobyte umiejętności. Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi