Kosin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 VN 1500 z 1999 przejechałem 2000 mil zero zużycia oleju. Pozdrawiam Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam kocz a propo oleju jestem ciekawy co lejesz i czy słychac u ciebie na wolnych obrotach delikatne klepanie zaworów na pierwszym garze bo to chyba normalne w tych motocyklachBardzo dziwne co prawisz .Wymądrzał sie nie będę ,ale wydaje mi sie ,że któryś z hydraulicznych popychaczy ci padł,albo pada .Może to być spowodowane właśnie olejem lub jego nie wymienianiem .Tak sie składa ,że hydraulika lubi czystość .A jak klepie to może wyklepać ,nie straszę ,ale bida może być .U mnie nie klepie ,zapewniam.Lepiej gdzieś zajechać ,aby to ktoś mądry posłuchał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to może i ja się wtrącę. zawory w vn mogą klepać (a racze lekko dzwonić) na zimnym silniku, po rozgrzaniu nie ma prawa nic być słychać, AMEN :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ...metoda na to jest trzymanie wysokiego poziomy oleju w modelach, ktore go biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) W poprzednim sezonie jeżdzilem na motulu (chyba 10W40 ale głowy nie dam ;) ) wrażenie .....do 4000 od wymiany ok potem lekki klekot na zimnym silniku .W tym sezonie zalałem czerwonym castrolem .Co prawda zrobilem dopiero coś kole 1000 więc na jakiekolwiek sugestje jeszcze nie pora .Czas pokaże .Pzdr. P.S Vulcan do sprzedania ,kupiłem CBRe i żona trochę nie zadowolona z dwóch motocykli w garażu ;) Taka mała autoreklama.Więcej na PW. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mój chodzi podobnie jak ten http://pl.youtube.com/watch?v=S2sJX_UImHMi ten http://pl.youtube.com/watch?v=MN5LURV_Rosno może troche ciszej klepie ,a czy wasze vulcany pracują w taki sam sposób ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mój chodzi podobnie jak ten http://pl.youtube.com/watch?v=S2sJX_UImHMi ten http://pl.youtube.com/watch?v=MN5LURV_Rosno może troche ciszej klepie ,a czy wasze vulcany pracują w taki sam sposób ?PozdrawiamMi się podoba odgłos i taki specyficzny klask tłumików COBRA !!!! Miałem zciągnąłem bo przytarłem ,ale pewnie je REAKTYWUJĘ ;) super brzmią !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 P.S Vulcan do sprzedania ,kupiłem CBRe i żona trochę nie zadowolona z dwóch motocykli w garażu :icon_mrgreen: Taka mała autoreklama.Więcej na PW.to u ciebie zona w garazu tez rzadzi ? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Misiaczku skoro piszesz "też" znaczy masz z tym problem :icon_biggrin: Autopsja ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Misiaczku skoro piszesz "też" znaczy masz z tym problem :) Autopsja ? :bigrazz:brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem :( :lapad: pisalem do Ciebie i o Tobie, czyli tyczylo rzadow twej malzonki oprocz w domu TEZ w garazu :crossy: nie lam sie, jak nie rzadzisz w tych dwoch miejscach to moze na szosie :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aponte Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ;) Jeżdźe 1500 rok 2000 i nie bierze ani grama. W dyfrze olej od przekładni MI- 8 i nie do zajechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jurgen nie chce mi sie wchodzić w dyskusje z tobą więc dodam od siebie tylko 2 słowa odpierd_l się .Dotarło czy mam powtórzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 możesz powtarzać dowolną ilość razy, może sie dowartościujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooper Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Siemanko, Zbieram się wlasnie do zakupu bajka ale od kilkunastu ladnych lat nie siedzialem na zadnym. Chcialem podjechac na poczatek shadowem 600 lub wlasnie vn 1500. Czego spodziewac sie po vn'ce? Jakie sa glowne problemy z tum bajkiem? Jak sie prowadzi? Na co zwrócić uwage podczas zakupu? Jednoczesnie moze jest jakis wlasciciel podobnego z wiedza na temat motocykli i pomoglby go przejzec przed wyplata kaski (łódzkie). Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 proponuję w pierwszej kolejności "zaprzyjaźnić się" z wyszukiwarką. jak się zapoznasz z archiwalnymi postami znajdziesz odpowiedzi na ww. pytania jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi