KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Klaudiusz, a można kupić gdzieś bliżej? Niekoniecznie przebijając się przez całą W-wę? Hm...Jeszcze pozostają opcjonalnie tzw. bazarki warzywne :clap:Nigdzie indziej nie widziałem, ale ja po Wawie mało śmigam, jak coś mi wpadnie w oko to dam znać :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jesus mówił, że gdzieś koło niego jest materiał na świecące mordy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jesus mówił, że gdzieś koło niego jest materiał na świecące mordy :buttrock:Trochę małe ale są.Wybiera się ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 zamiast kasku dynia na glowe ( stylowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Jesus jeśli będziesz w 2oo to podjadę rozliczyć się za bieliznę :buttrock: Edytowane 31 Października 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 no niestety mnie dzisiaj nie bedzie :)a tak chcialem dyniowo zakonczyc pazdziernik... nawet wyczailem gdzie sa dynie juz wycietea tu dupa... lajf is brutal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Eeee no...? Ja bede. Dynie wypatroszylem juz wczoraj (boję się, że się mogę spóźnić) i kupilem nawet żółtą lampke diodową do środka. (Carrefour Arkadia - 8zł jakby co) Belgu, może się jeszcze uda? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Eeee no...? Ja bede. Dynie wypatroszylem juz wczoraj (boję się, że się mogę spóźnić) i kupilem nawet żółtą lampke diodową do środka. (Carrefour Arkadia - 8zł jakby co) Belgu, może się jeszcze uda?pozdrniestety Juszi... nie ma szans... ale next year sobie nie odpuszcze...tylko pomysle jeszcze nad jakims szkieletem na motunga :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No to szkoda. ;) A przechodzac do konkretow to wlasciwie dokad jedziemy z tymi dyńmi :biggrin: ? Albo jaka jest trasa przejazdu? Jakby to był Toruń, to bym wiedział, gdzie jechać :icon_razz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 no niestety mnie dzisiaj nie bedzie :icon_razz:a tak chcialem dyniowo zakonczyc pazdziernik... nawet wyczailem gdzie sa dynie juz wycietea tu dupa... lajf is brutal...Belgu no cos Ty?? Przecież wczoraj było lajtowo... nawet bym powiedział, że za lajtowo ;) Myślę, że jakieś poprawiny z okazji Twoich i moich są wręcz konieczne! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Belgu no cos Ty?? Przecież wczoraj było lajtowo... nawet bym powiedział, że za lajtowo :biggrin: Myślę, że jakieś poprawiny z okazji Twoich i moich są wręcz konieczne! :biggrin:no ja wiem, ze bylo lajtowo... dlatego mowilem o koniecznosci spotkania sie tylko w samczym gronie :biggrin:)))no trzeba pomyslec o tych poprawinach :bigrazz: ale juz po weekendzie bo ten zajety, ze szpilki nie da sie wsadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Belgu! Ty podły zdradzieco! :icon_evil: Moja dynia już czeka na patroszenie, w domu tego robić nie będę, bo wszystko usyfię ;) więc zdecydowanie będę się w to bawić pod kołami :bigrazz: Tylko chyba jeszcze jakąś inną latarkę muszę zakupić, bo moje się zbytnio nie nadają ;) W każdym razie-do zobaczenia o 19.30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Mam zapalenie oskrzeli, ale przyjadę choć za długo chyba nie dam rady pojeździć. Wiem - jestem idiotą. pozdr Edytowane 31 Października 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja także bym się z chęcią dołączył ale raz na 20:15 bym dojechał a dwa co gorsza nigdy nie byłem w 2oo i tylko wiem że gdzieś obok dworca zachodniego to jest ale dokładnie jak dojechać to nie mam pojęcia - zobaczę może pokręcę się w pobliżu i poszukam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jadąc Kolejową na Zachodni skręcasz w Tunelową. Jak zobaczysz coś co wygląda jak praska mordownia to znaczy, ze dotarłeś do celu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi