zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A dziś ktoś będzie? Bo ja wpadam na Tymbarka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jest mały problem - nie zdążę za nic w świecie na 18:30 pod koła... Najwcześniej mogę być o 19:30 - 20:00 pozdrNo to o 19.30. Zdążę jakiś obiadek wciągnąć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A dziś ktoś będzie? Bo ja wpadam na Tymbarka :notworthy:Szwagier... o ktorej bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Byłem... 18-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Hmmm... ciekawa opcja z tymi dyniami :bigrazz: może uda mi się to jakoś wpasować w inne pomysły na ten wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ciekawe czy nie staniemy sie obiektem ataku moherow :crossy: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rod...mosc_prasa.html Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 kurna... na przyszly rok trzeba bedzie skonstruowac jakiegos szkieletora i posadzic go jako plecaczek :crossy:i zeby jeszcze mu oczy sie swiecily i glowa krecil :bigrazz:))))))))))) ma ktos pozyczyc z jakies szkoly takiego? :flesje:))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Albo przebrać się za ghostriderów: oblać kaski benzyną i podpalić :crossy: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Normalnie jak dzieci, jak dzieci... :) :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Normalnie jak dzieci, jak dzieci... :biggrin: :biggrin: :biggrin:bawiem siem poki jestem piekny i mlody :icon_twisted: :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 bawiem siem poki jestem piekny i mlody :icon_twisted: :buttrock: :icon_razz:To chyba już mineło ale widze że trudno Ci sie z tym pogodzić, chcesz o tym porozmawiać? :biggrin: p.s. Prosze zaktualizować wiek w profilu :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 byłeś piękny i młody .... a teraz pozostało samo : i :wink: pozdrawiam jak by co to się piszę na przejażdżkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dziś była "na rybkę??" wokół komina bo skończyła się właśnie w 2oo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Upalu jutro raczej nie bedzie, ale przynajmniej sucho chyba: http://tinyurl.com/2oo-halloween pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Duży wybór Dyń (część z wyciętą Mordką) macie jadąc z Piaseczna do Magdalenki, bliżej Magdalenki :crossy: Klaudiusz, a można kupić gdzieś bliżej? Niekoniecznie przebijając się przez całą W-wę? Hm...Jeszcze pozostają opcjonalnie tzw. bazarki warzywne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi