turtel Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 w takim razie zostaje czwartek :) W czwartek ja odpadam, w piątek zresztą też, pije już gdzieś indziej ;) No chyba, że będziecie długo siedzieć to w czwartek może zatrzymam się w drodze powrotnej w 2oo pokrzepić się :P przed ostatecznym dotarciem do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 W Czwartek od której? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Klaudia i tak cie żona nie puści ;), wstępnie sugeruje/proponuje 18:00/19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) to czwartek czy środa bo chyba się zgubiłam :icon_mrgreen: Edytowane 25 Września 2007 przez izula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 w środę nie mogę, więc forsuje jedyną słuszną opcje, po za tym w czwartek ma być marna pogoda więc :) zostaje w domu i możemy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 to czwartek czy środa bo chyba się zgubiłam :icon_mrgreen:A może i środa i czwartek :icon_mrgreen: to bym się chociaż na jeden termin załapał :). W sumie to ja byłem wczoraj, dzisiaj to i jutro pewnie wpadnę, w czwartek niestety nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 chetnie pointegrowalbym sie, ale miejskim nie przystoi gonic do 2oo ;)Nie ma sensu telepać się autobusem, gdy mamy do dyspozycji Szybką Kolej Miejską, która podwozi nas praktycznie pod same "Dwa Koła" (wysiadka na dworcu Warszawa Zachodnia), a przy tym ma dogodne połączenie z metrem (wysiada się z metra na stacji Centrum i wsiada do SKM-ki na dworcu Warszawa Śródmieście). Może uda mi się doturlać do "Dwóch Kół" we czwartek. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 no więc stanęło na czwartku i nie wiem jak reszta-ja będe ok.18, bo po pracy. więc do jutra, prosze Państwa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Po 18-ej pasi mi również. p.s. Marcin, te czasy sie skończyły, teraz wprowadziłem "model włoskiej rodziny" a ty? :crossy: :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 sie przeczytalo forum, to sie wie, a skoro tak, to widzimy sie w czwartek w kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czyli dzisiaj, nikt się do 2oo nie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Widze ze temat do spotkań w ciekawym barze. Mam nadzieje ze dołącze do Was niedługo.. Szykuje mi się mała przeprowadzka do Wawy , wiec bedzie okazja by wypic :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Turtel, ja i Rebel będziemy jutro :crossy: Tylko że ja do 20:38 bo mam Tenisa :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Widze ze temat do spotkań w ciekawym barze. Mam nadzieje ze dołącze do Was niedługo.. Szykuje mi się mała przeprowadzka do Wawy , wiec bedzie okazja by wypic :icon_mrgreen: Pozdrawiam uuu robi się ciekawie nie powiem, nie powiem na pewno :lalag: będzie grane Ja będę w 2oo dość wcześnie bo pewnie przed 17 chwilkę nawet uda mi się podjechać, no i niestety pewnie się zmywał tak jak Klaudiusz, bo też mam penisa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 To i ja będę jutro :lalag: pomimo tego że nie mam tej częsci ciała o której tutaj chłopcy się wypowiadają , ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swego grona pomimo to :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi