KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Pewnie, wpadamy do Ciebie na 2oo do Edynburga jak tylko pogoda sie ustabilizuje. Kto chetny, moze Wielkanoc?Jak czas sie znajdzie czemu nie, zrobie niespodzianke kumplowi :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak czas sie znajdzie czemu nie, zrobie niespodzianke kumplowi :icon_biggrin:Pewnie, wpadamy do Ciebie na 2oo do Edynburga jak tylko pogoda sie ustabilizuje. Kto chetny, moze Wielkanoc?Byloby zajebiaszczo :biggrin: :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak czas sie znajdzie czemu nie, zrobie niespodzianke kumplowi :icon_biggrin: To czas organizowac ekipe bo z decyzyjnoscia ciezko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Pewnie, wpadamy do Ciebie na 2oo do Edynburga jak tylko pogoda sie ustabilizuje. Kto chetny, moze Wielkanoc? ale tylko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 ale tylko :crossy: Marcin :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Marcin :icon_evil: ja zbieram na nowy, to ty też zbieraj na nowy, a nie mi tu marcinujesz ;). Ile CV wysłałes? :icon_evil: :crossy: już ja cie naucze szukać pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No, Waldi nie bądź looser, praca leży na ulicy tylko trza chcieć Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 A tak wogole to sie ktos dzis z wieczora na jakies :icon_evil: wybiera ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja dzisiaj odpadam, pije :icon_evil: gdzieś indziej :icon_evil:. Ale wypadzik do Edynburga na :crossy: uważam za bardzo zacny pomysł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja dzis mam wesele wiec opije sie za was wszystkich:)) Marcin - pewnie ze na :icon_evil: inaczej nie widze, tylko musza dragusia ozenic bo na nim nie dojade:)) Bedzie chyba cbf:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja dzis mam wesele wiec opije sie za was wszystkich:)) Marcin - pewnie ze na :crossy: inaczej nie widze, tylko musza dragusia ozenic bo na nim nie dojade:)) Bedzie chyba cbf:) No ja też swojego muszę opchnąć, no i niestety dozbierać nie mało. Ale jest szansa na pracę, więc i na moto jest szansa :cool: z drugiej strony jak chcesz dobrze sprzedać, to ja na twoim miejscu już bym się za to brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No ja też swojego muszę opchnąć, no i niestety dozbierać nie mało. Ale jest szansa na pracę, więc i na moto jest szansa :crossy: z drugiej strony jak chcesz dobrze sprzedać, to ja na twoim miejscu już bym się za to brał On jest tak zajebisty ze i sprzedam go z pocalowenim w reke:)) Spoko juz mysle powoli i sie z nim zegnam heheh a puszcze go na poczatku sezonu najprawdopodobniej - moze uhmy go wezma w koncu to ond nich motocykl:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Pochwalcie sie na co zmieniacie? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Pochwalcie sie na co zmieniacie? :) Ja sie waham miedzy dl 650, CBF 600sa a FZ6 S2 musze poprobowac na kazdym ale ostatnio jestem najblizej CBF'ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Marcin - pewnie ze na :) inaczej nie widze, tylko musza dragusia ozenic bo na nim nie dojade:)) Bedzie chyba cbf:)Jednak nie fazer? Ja bym brał fazera, a jeszcze lepiej z750s czyli dokładnie to na co mam zamiar na wiosnę zamienić xjotę :icon_mrgreen:.Ja sie waham miedzy dl 650, CBF 600sa a FZ6 S2 musze poprobowac na kazdym ale ostatnio jestem najblizej CBF'kiJak wyżej, na asfalt chyba fazer, jeśli zależy ci na nówce z salonu, jeśli używka to ja się skłaniam w stronę z750s, z resztą dokładnie na tym polega mój dylemat używka czy nówka sztuka nie śmigana, bo zeta w wersji S już nie produkują. Edytowane 13 Października 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi