Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 gdzie jeździsz, będę zapewne zmotoryzowany w jakiś sposób to bym Cię zgarnąłDolna 6 :icon_question: i nie przyjadę motocyklem, bo instruktor dwoma do domu nie pojedzie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 da się zrobić, ja będę na pewno, o której godzinie będziesz?Z roboty wychodze o piatej wiec na moto moglbym byc o szostej a na alco to od siodmej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 gdzie jeździsz, będę zapewne zmotoryzowany w jakiś sposób to bym Cię zgarnąłTym razem grzeczna imprezka, tak bez %? Dolna 6 :icon_question:Dobry rejon... zacne imprezki tam bywały... prawie jak na Kabatach :icon_question:i nie przyjadę motocyklem, bo instruktor dwoma do domu nie pojedzie :icon_twisted:Trzeba było się z promotorze zapisać, Tomek nie dość, że by mógł na motocyklu wrócić to by pewnie jeszcze na herbatkę został :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dolna 6 ;) i nie przyjadę motocyklem, bo instruktor dwoma do domu nie pojedzie :icon_biggrin: straszne zadupie to jakieś, zdzwonimy się Z roboty wychodze o piatej wiec na moto moglbym byc o szostej a na alco to od siodmej. ja nie piję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dolna 6....zapisałemWpadniemy w czarnych maskach na twarzach, w stringach z długimi....gumowymi pałkami i zepsujemy wam impreze...uhahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dolna 6? Toż to rzut beretem ode mnie :icon_evil: Będe krążył jak sęp po okolicy :) p.s. od 18:30 w 2oo :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 p.s. od 18:30 w 2oo :icon_evil:i po tym wszystkim mamy Ci uwierzyć? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 i po tym wszystkim mamy Ci uwierzyć? :)Kofanie, no Weekend jest dla mnie problemem do Czerwca 2008 :icon_evil: , niestety. Ale czwartek to dzień Święty :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 i po tym wszystkim mamy Ci uwierzyć? :icon_evil: a ja się niestety mogę spóźnić więc będziemy w kontakcie Aśka. Mam rozmowę w sprawie pracy. Ale myślę, że się wyrobię. Najwyżej będę elegancko ubrany :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dolna 6....zapisałemWpadniemy w czarnych maskach na twarzach, w stringach z długimi....gumowymi pałkami i zepsujemy wam impreze...uhahahahahahahahahahaOoo, fajny pomysl. Jade z wami :(straszne zadupie to jakieś, zdzwonimy sięja nie piję :(Marcin, no co ty :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 a ja się niestety mogę spóźnić więc będziemy w kontakcie Aśka. Mam rozmowę w sprawie pracy. Ale myślę, że się wyrobię. Najwyżej będę elegancko ubrany :PPowodzenia :( Aśką się nie przejmuj... zajmiemy się nią :(.W gajerku na bandicie... no wreszcie jak na krawaciarza przystało :PŻeby nie było tak całkiem offtocpic: będę, sądząc po tym co widze za oknem raczej na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A mnie raczej nie bedzie...Od 19.45 musze byc na lotnisku jak w kazdy czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No niestety wszystko sie zesrało i nie będzie mnie w Czwartek :) p.s. Wczoraj byliśmy z Rebelem ale nikogo prawie nie było, cisza, spokój :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No niestety wszystko sie zesrało i nie będzie mnie w Czwartek :biggrin: Czyżby ci penis kolidował :buttrock: :P pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Czyżby ci penis kolidował :buttrock: :P pzdrNie z penisa też nici, obowiązki służbowe :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi