Belgu Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Juszi... jeszcze do mnie dotarlo, ze mozna wsadzic do dynii taka lampkerowerowa co migaja na czerwono :)A jakby dynie przymocowac do jakies deseczki to pod nia mozna zrobicmocowania do bagaznika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Duży wybór Dyń (część z wyciętą Mordką) macie jadąc z Piaseczna do Magdalenki, bliżej Magdalenki :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ale wycinanie mordki to sama przyjemność :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A co Wy na to, żeby spotkać się gdzieś wcześniej i grupowo powycinać mordki? Nie ukrywam, że chętnie skorzystałabym z dobrych rad bardziej doświadczonych kolegów, bo będzie to mój pierwszy raz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Pomysł zacny :) A ja sobie sciagnalem Cagive do Warszawy, więc może uda się dzieciaka podrzucić ojcu i wtedy mógłbym uczestniczyć w imprezie ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Kurna Juszi... wpierw dogadujemy szczegoly a teraz twierdzisz, ze moze bedziesz uczestniczyl w imprezie?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja jestem praktycznie samotnym ojcem wychowujacym dziecko wiec jest jak jest. Juz zalatwilem. W piatek wieczorem dam rade byc :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A co Wy na to, żeby spotkać się gdzieś wcześniej i grupowo powycinać mordki? Nie ukrywam, że chętnie skorzystałabym z dobrych rad bardziej doświadczonych kolegów, bo będzie to mój pierwszy raz :notworthy: Jestem za.Ino gdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 To może spotkajmy się np.18.30 pod kołami i albo tam wypatroszymy dynie albo wymyśli się jakieś inne miejsce? Co Wy na to Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wypatroszymy dynie Wyrwane z kontekstu brzmi makabrycznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Asiu... ale chcesz je tam patroszyc a nastepnie ruszyc z nimi na miasto?Czy tam wypatroszyc a jazda na miasto next day z podwietleniem dyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No chyba tam patroszymy i jedziemy, bo nastepny dzien to bedzie 1.XI... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No chyba tam patroszymy i jedziemy, bo nastepny dzien to bedzie 1.XI... pozdrDokładnie tak :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To może spotkajmy się np.18.30 pod kołami Jest mały problem - nie zdążę za nic w świecie na 18:30 pod koła... Najwcześniej mogę być o 19:30 - 20:00 pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi