Aśka Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a ja chętnie zawitam w niedzielę. ale na :bigrazz: czy się alkoholizujemy? i do kiedy Lime zostajesz? bo jeśli w przyszły likend jeszcze będziesz, to możnaby się wbić do mnie na działkę :biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) Ooo i to jest dopiero dobry pomysł :biggrin: :icon_biggrin: rezerwuję widły :bigrazz: Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 widły są moje i będę Was nimi przywoływac do porządku, jakbyście się zbytnio rozbrykali :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to może ja wezme widły a ty będziesz mówić kogo przywołać do porządku. Będzie i Marcin syty i Aśka cała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a ja chętnie zawitam w niedzielę. ale na :D czy się alkoholizujemy?No wlasnie mam ten problem ze bede mieszkal u brata pod warszawa wiec alkohol raczej odpada bo musze jakos tam dojechac na noc. Poza tym chcialbym sie przywitac z Radkiem :Di do kiedy Lime zostajesz? bo jeśli w przyszły likend jeszcze będziesz, to możnaby się wbić do mnie na działkę :crossy: :icon_mrgreen: Jestem do 13-go. Pewnie wiekszosc czasu spedze z rodzina ale moge wrocic w niedziele 12-go rano i wbic sie jeszcze na dzialeczke :D. Tylko nie wiem czy bede mial czym przyjechac bo moge (mam nadzieje :D) sprzedac moto w miedzyczasie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jestem do 13-go. Pewnie wiekszosc czasu spedze z rodzina ale moge wrocic w niedziele 12-go rano i wbic sie jeszcze na dzialeczke :D. po pierwsze to w niedzielę jest 11ty, a po drugie, to na działeczke wbijasz się w sobotę :crossy: i koniec dyskusji!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Niedziela niedzielą, a może dzisiaj się ktoś wybiera :D . Można by przy tymbarku obgadać majówkowe plany. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No to jeśli uda mi się wrócić o ludzkiej porze w niedzielę to i ja! i ja! To o której kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 po pierwsze to w niedzielę jest 11ty, a po drugie, to na działeczke wbijasz się w sobotę :) i koniec dyskusji!! :P Joanno- imienniczko moja Jeśli zgodzisz się to ja i moja połowa brzydsza wtargnęlibyśmy na Twoje Ranczo w sobotę lub niedziele bo stęskniłam się za Tobą :biggrin: a i życzenia imieninowe osobiście Ci złożyć będę mogła i misiaczki uskutecznić w kolejności takiej:ronia- na powitanie,klapa - misiaczki,buzia- całuski powitalne i GOŹDZIK ( z okazji wiadomej) Zgadzasz się? Marcin--- Ty widły a my cały sprzęt ogrodowy z opryskami na insekty włącznie weźmiemy ;) Jakby się giez czy inny latawiec jakiś przyczepiał :biggrin: Aśka- skopiemy Ci działkę.Porobimy grządki nasadzimy co się da i jak się da? Zasiali Górale owies ,owies............ :flesje: A co wzejdzie to się okaże.Może palmy wyrosną? To chłopakom po bananie i za małpoludy będa robić przy następnej wizycie na działce :wink: W niedzielę jak :) spożyją wręczysz im banany,zrobi się CASTING a potem z najlepszymi próbę generalną i na PALMY :banghead: A Panowie INTELIGENTNE I ZDOLNE SĄ to sie spiszą the best a my im w nagrodę taniec brzucha w strojach Hawajskich odtańczymy. Tylko zrzucę nadbagaż cielesny bo wstrętu nabiorą do mnie. Górną część ciała tylko pokazać pod delikatną osłoną da się :) Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ty widły a my cały sprzęt ogrodowy z opryskami na insekty włącznie weźmiemyhe? a to juz nie muchy w sprayu?? :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 To o ktorej w 2oo? O 6-ej juz bedzie otwarte? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 otwarte. czyli o 6 w kołach :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Bede obecny... a jak pogoda dopisze to i morocyklem zajade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 xjota juz grzmi :icon_mrgreen: :). Do zobaczenia wieczorem! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no to do zobaczenia :icon_mrgreen: Z poludnia nadciaga duza burza... i juz jest mokro :)Trzeba bedzie podjechac bez motocykla niestety :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi