Skocz do zawartości

wypad do 2oo :)

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a ja chętnie zawitam w niedzielę. ale na :D czy się alkoholizujemy?

No wlasnie mam ten problem ze bede mieszkal u brata pod warszawa wiec alkohol raczej odpada bo musze jakos tam dojechac na noc. Poza tym chcialbym sie przywitac z Radkiem :D

i do kiedy Lime zostajesz? bo jeśli w przyszły likend jeszcze będziesz, to możnaby się wbić do mnie na działkę :crossy: :icon_mrgreen:

Jestem do 13-go. Pewnie wiekszosc czasu spedze z rodzina ale moge wrocic w niedziele 12-go rano i wbic sie jeszcze na dzialeczke :D. Tylko nie wiem czy bede mial czym przyjechac bo moge (mam nadzieje :D) sprzedac moto w miedzyczasie.

Why... So... Serious

Jestem do 13-go. Pewnie wiekszosc czasu spedze z rodzina ale moge wrocic w niedziele 12-go rano i wbic sie jeszcze na dzialeczke :D.

po pierwsze to w niedzielę jest 11ty, a po drugie, to na działeczke wbijasz się w sobotę :crossy: i koniec dyskusji!! :icon_mrgreen:

po pierwsze to w niedzielę jest 11ty, a po drugie, to na działeczke wbijasz się w sobotę :) i koniec dyskusji!! :P

Joanno- imienniczko moja Jeśli zgodzisz się to ja i moja połowa brzydsza wtargnęlibyśmy na Twoje Ranczo w sobotę lub niedziele bo stęskniłam się za Tobą :biggrin: a i życzenia imieninowe osobiście Ci złożyć będę mogła i misiaczki uskutecznić w kolejności takiej:

ronia- na powitanie,klapa - misiaczki,buzia- całuski powitalne i GOŹDZIK ( z okazji wiadomej)

Zgadzasz się?

Marcin--- Ty widły a my cały sprzęt ogrodowy z opryskami na insekty włącznie weźmiemy ;) Jakby się giez czy inny latawiec jakiś przyczepiał :biggrin:

Aśka- skopiemy Ci działkę.Porobimy grządki nasadzimy co się da i jak się da?

Zasiali Górale owies ,owies............ :flesje: A co wzejdzie to się okaże.Może palmy wyrosną? To chłopakom po bananie i za małpoludy będa robić przy następnej wizycie na działce :wink:

W niedzielę jak :) spożyją wręczysz im banany,zrobi się CASTING a potem z najlepszymi próbę generalną i na PALMY :banghead:

A Panowie INTELIGENTNE I ZDOLNE SĄ to sie spiszą the best a my im w nagrodę taniec brzucha w strojach Hawajskich odtańczymy. Tylko zrzucę nadbagaż cielesny bo wstrętu nabiorą do mnie. Górną część ciała tylko pokazać pod delikatną osłoną da się :)

Pozdrawiam --- Joaśka