Fiery Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie będę podjeżdżał coby pechu nie przynosić :wink: I uprzedzam, że w tym tygodniu jeżdżę po Wwie w ramach dojazdów do/z pracy :banghead: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Fiery, pecha przynosisz tylko jadąc bezpośrednio przede mną, więc wiesz... :buttrock: a w sumie to może faktycznie na jakąś herbatkę się wieczorem spotkamy? co Panowie na to? edit: no nieeee..... żeby i bikers był zamknięty?! toz to skandal!! :banghead: Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 To ten teges....jest jakieś spotkanko-beerowanko?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 dzisiaj na 19:00 ja będę na jakieś 1,5 godzinki, bo mam dzisiaj natłok imprez. No i będę Afryczką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Aaaleee kiszka... Przejeżdżałem w piątek obok 2oo widziałem że jesteście, bo widziałem sprzęcik Aśki ale zanim wróciłem to już było too late :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Aaaleee kiszka... Przejeżdżałem w piątek obok 2oo widziałem że jesteście, bo widziałem sprzęcik Aśki ale zanim wróciłem to już było too late :)to o której tam zajechałeś, że już nas nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) to o której tam zajechałeś, że już nas nie było?Eeee późno jakoś... Bo po sesji wracałem katamaranem i nim z chaty się zawróciłem chyba ze 23 zeta było... ale i tak znajomego spotkałem... hm... całkiem spory tłum był jeszcze... :biggrin:Cóż poradzę że "nocny marek" jestem? :) A poza tym jestem w nagłej potrzebie (rebel czyt. poniżej może ty masz jakiegoś pomysła?) bo pogoda zachęcająca a mój sprzęcioch straszliwie daleko czeka na przewietrzenie... :evil: Edytowane 5 Lutego 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A poza tym jestem w nagłej potrzebie (rebel czyt. poniżej może ty masz jakiegoś pomysła?) bo pogoda zachęcająca a mój sprzęcioch straszliwie daleko czeka na przewietrzenie... :banghead: Tzn czego potrzebujesz? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Tzn czego potrzebujesz?PozdrDachu dla mojej wdówki, w rozsądnej odległości od domu, bo stoi na drugim końcu miasta i dojechać to cała wyprawa. Generalnie chodzi mi o Targówek ew. Zacisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dachu dla mojej wdówki, w rozsądnej odległości od domu, bo stoi na drugim końcu miasta i dojechać to cała wyprawa. Generalnie chodzi mi o Targówek ew. Zacisze Ahh, no niestety, w tej sprawie bez zmian. Nie mam nic takiego pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Temat w górę :banghead: Ktoś chętny dzisiaj na tymbarka i jakieś wieczorne latanko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie obiecuję, bo mam trochę do pozwiedzania po pracy (w celach niestety nie związanych z przyjemnościami) ale może się uda podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 będę w kołach za ok. 45 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 będę w kołach za ok. 45 minutTy wstrętna różowa babo, jak Ci szczur świat przysłonił to znajomych pod knajpą nie poznajesz i bierzesz motura miedzy nogi i w długą :icon_mrgreen: Nie będę za szczurzą babą ganiał :lalag: :P :biggrin: Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi