Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 wtorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jak zwykle było fajnie, wrażenia z podróży koleją mazowiecką bezcenne Czy można u pana kupić bilety :) A mi się blankiety skończyły :icon_biggrin: Później starcie 2 na 1, niestety pani z napastujaca mnie plecakiem popsuła odpowiednią nierównowagę sił :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jak zwykle było fajnie, wrażenia z podróży koleją mazowiecką bezcenne Czy można u pana kupić bilety :clap: A mi się blankiety skończyły :) Później starcie 2 na 1, niestety pani z napastujaca mnie plecakiem popsuła odpowiednią nierównowagę sił ;)nastepnym razem musimy byc przygotowani... przynajmniej piwo i kebab by sie zwrocily...ups... przepraszam Asiu... nie zwrocily tylko zrefundowaly :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Hej, Jeśli cosik będzie organizowane .bliżej świąt to proszę dać mi znać :icon_biggrin: O matko, może w koncu się z Wami zintegruję... :icon_razz: Tak jakby mi z lekka pod górkę, khe, khe? Piotruś, proszę o motywację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Piotruś, proszę o motywację :icon_biggrin:Motywacji to ja nie mam... poszla sie j*b...A generalnie wszystkie ostatnie spotkania w 2oo maja charakter iscie symboliczny.Znaczy przychodza 3 lub 4 osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie liczy się ilość tylko jakość !! i nie posądzać mnie tu o sprawy w stylu małe a cieszy, wyraźnie odwołuję się do ilości :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dobry wieczór :) planuję mały lansik pod 2oo ok.19, więc jakby ktos nie miał planów na wieczór, to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Asiu ale z ciebie twardziel he he he Dzień bez moto dniem straconym. he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dobry wieczór :icon_mrgreen: planuję mały lansik pod 2oo ok.19, więc jakby ktos nie miał planów na wieczór, to zapraszam :icon_mrgreen: Asiu trzebabylo wczesniej, juz wypilem pare kieliszkow wina i lipa a zbuta mi sie nie chce isc, a bylem na moto pod knajpa wczoraj i lipa nikogo nie bylo :icon_mrgreen: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Asiu trzebabylo wczesniej, juz wypilem pare kieliszkow wina i lipa a zbuta mi sie nie chce isc, a bylem na moto pod knajpa wczoraj i lipa nikogo nie bylo :icon_mrgreen:wcześniej to nie wiedziałam, czy pojadę i nie mogłam się do kompa dostać... efekt tego taki, że moje Maleństwo było jedynym motocyklem pod kołami. a taka piękna pogoda! wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 oj odrazu fstyd :) mój paździerzyk się leczy, mam wytłumaczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no niech już zacznie padać, bo zaraz sie wkurzę, że Maleństwo w domu zostało :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 uehehe :) a tu jak na złość ani kropelki deszczu :lalag: kup ty lepiej te lusterka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 kup ty lepiej te lusterka !!oj tam. jak nie widzę co się za mną dzieje, to się mniej stresuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 :) nic więcej nie dodam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi