Bilbo_Bagins Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam,Poszukuję informacji na temat membrany do w.w. motocykla. Dzięki z góry.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 co to znaczy informajci , podaj cos konkretnego i do czego Ci sa potrzebne te informacje?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilbo_Bagins Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Fakt za mało podałem informacji. Chodziło mi gdzie i jaką mam dokupić. W moim ktmie jest takowa do wymiany. Cała popękana, później uszczelniona sylikonem. Dla tych którzy mają podobny problem z kupnem polecam stronę www.i-ktm.pl. Ceny może nie są rewelacyjne ale za to sprowadzają wszystkie części na zamówienie. Membrana do mojego moto kosztuje w granicach 70 zł plus koszt wysyłki.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 70zł to niedużo, ja mogę mieć Boysen za 120-180zł w zależności od modelu. Ta Twoja membrana jest carbonowa? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilbo_Bagins Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie wiem nie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 moim zdaniem lepiej kupic material na listki i samemu je wyciac...;]www.sklep.mieloch.pl panowie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Ta Twoja membrana jest carbonowa? Pzdrona jest poprostu oryginalna ( ta sprzedawana). W tym sklepie sprzedają tylko fabryczne czesci więc napewno bedize dobra. Chyba ze chcesz cos polepszyć to kup coś tuningowego :D moim zdaniem lepiej kupic material na listki i samemu je wyciac...;]www.sklep.mieloch.pl panowie;] szkoda czasu i pracy w to włozonej jeśli oryginał kosztuje 70zł. Ja kiedyś z kumplem probowalismy wyciąć taką membrane i nam sie to nie udało i niczym sie tego precyzyjnie nei dało uciąć. Musiał kupić nową oryginalną. Edytowane 25 Września 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi