Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ale skoro rano była na miejscu to znaczy, że nikomu się nie udało, czyli była dobrze pilnowana.widzisz. i tutaj należą sie podziękowania dla naszego Stróża Wanny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 To czekam na poprawiny poprawin. Tylko czemu ten browar u was taki drogi?? :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 widzisz. i tutaj należą sie podziękowania dla naszego Stróża Wanny :) Listek... dzięki ;) ... wanna może się przydać na następnej imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 To czekam na poprawiny poprawin. Tylko czemu ten browar u was taki drogi?? :O przytargaj swój :D PS chciałem wejść na czat, bo pomyślałem, że to będzie bardziej odpowiednie od spamowania tutaj i mam info, że adres z czatem nie jest na liście dozwolonych adresów z czatem WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobrze Marcin kombinujesz bo zaraz sie Ostrzeżenia posypią :biggrin: :clap: p.s. Prosze o info kiedy następna Imprezka, z racji tego iż zostałem mianowany "Naczelną Nianią" mam wolne wieczory w Weekendy i nie tylko :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobrze Marcin kombinujesz bo zaraz sie Ostrzeżenia posypią :crossy: :wink: p.s. Prosze o info kiedy następna Imprezka, z racji tego iż zostałem mianowany "Naczelną Nianią" mam wolne wieczory w Weekendy i nie tylko :clap: muszę to uzgodnić z żoną :biggrin: ale napewno dam znać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Mam dziwne uczucie że mnie obgadujecie ;) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Wydaje Ci sie bo rośniesz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Mam dziwne uczucie że mnie obgadujecie :crossy: nikt przecież nie obgadywałby stróża wanny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi