Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nie no podłamujecie mnie... szczególnie portfel ABG. Życzę mu, żeby sie udławił tą kasą... Moj Bandit stał do wzięcia z kluczykami w stacyjce i nawet moi współlokatorzy nie zauważyli huabauahauabuahau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A jesteś pewien, czy do właściwego biura wszedłeś? znow pijecie do nowego011? :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 znow pijecie do nowego011? :D :bigrazz:Hehe :D Adam się trochę zdziwił jak nowy wszedł i szukał wódki w naszej lodówce :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ale przeprosił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ale przeprosił :biggrin:... a mógł zabić... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 hehe joszka rzadzi :buttrock: KaZet jak chcesz dolaczyc do elitarnego grona, to trzeba slono placic :bigrazz: A czy w "zestawie startowym" za taką cenę zawierają się jakieś bonusy oprócz samego "joining fee" :icon_question: Nie pogardziłbym nowym sprzęgłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ta jest jeden bonus... bedziesz sie mogl lansowac na miescie , ze smigales z HW :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ta jest jeden bonus... bedziesz sie mogl lansowac na miescie , ze smigales z HW :D ABG ta kase, to ja wzialem , bo jak chcesz jezdzic z HW to wpisowe musi byc :icon_question: A noo tak.. zapomniałem o tym :biggrin: . Zastanawiam się w takim razie czy nie za mało wziąłeś z portfela Adama za taki przywilej hehehehe :buttrock: :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 P.S.A tak w ogóle to ile można za tobą łazić, jeszcze sobie ludzie coś pomyślą :buttrock:zapewne juz pomysleli :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A noo tak.. zapomniałem o tym :biggrin: . Zastanawiam się w takim razie czy nie za mało wziąłeś z portfela Adama za taki przywilej hehehehe :buttrock: :bigrazz: :wink: za malo ale co bylo robic , biedaczysko tylko tyle mial, reszte doplaci w pozniejszym terminie z odsetkami :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wrocilem z parkingu...na spokojnie spisalem z kolesiem liste widocznych uszkodzen...okazalo sie ze wgnieciony jest caly mechanizm zmiany biegow.. wiec nawet z nową klamką sprzęgła nigdzie nie dojadę :/ kuźwa, ktoś zna dobre ASO Suzi w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Na zapas dzwoniłem do ośrodka. Po ognisku sprząta jakaś babka (może ta zakochana w motocyklach co tak podziwiała?) i ponoć nic nie znalazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wrocilem z parkingu...na spokojnie spisalem z kolesiem liste widocznych uszkodzen...okazalo sie ze wgnieciony jest caly mechanizm zmiany biegow.. wiec nawet z nową klamką sprzęgła nigdzie nie dojadę :/ kuźwa, ktoś zna dobre ASO Suzi w Warszawie?PolandPosition w Piaseczne, może być Gadimex na Sadybie, lub Jasłowski :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No dobra...duplikat karty mam więc telefon działa. Wygrzebałem jakiś archaiczny model Nokii. DZIAŁA!!!! :D ;) :icon_mrgreen:BTW. Z tym portfelem to jakiś horror. Karwa tego nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No to sprawa autoryzacji zdjęć wyjaśniona :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi