Gość NULKA Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Hej - polamany niestety:( Gdybym wystartowal w wyborach to bym wygral a tak to Marcin ma jakies szanse :) :icon_twisted:Marcin SF musi startować w wyborach żeby wygrać :biggrin: a TY bez wyborów jesteś ZWYCIĘZCĄ MARCIN---- ten na zdjęciu obok Ciebie ( nr 7 ) jest taki słodki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A nie wszyscy---- WRONA ma cały czas ten sam MARIANI - jak Twoja łapka ( szczególnie paluszek) MARCIN SF ---- ale ty jesteś skromny ( patrz Mister Forum ) A za te SZYSZUNIE latające w powietrzu :evil: Moi ludzie Cię namierzą , dostarczą do mnie w bagażnikua ja Ci już karę wymyśle :icon_evil: :wink: P.S. Zostawcie WRONIASTEGO !On jest taki ....... ZAJEBOSKI :biggrin: ojej, no trzeba było nie dawać na koło, jak miałem aparat w łapkach, a tak moment uwieczniony. Co do kary, hmmm nie mogę się doczekać :notworthy: :notworthy: Marcin SF musi startować w wyborach żeby wygrać :icon_razz: a TY bez wyborów jesteś ZWYCIĘZCĄ MARCIN---- ten na zdjęciu obok Ciebie ( nr 7 ) jest taki słodki :wink: zwycięzcą wszyscy wiemy w czym :D podwójnym zwycięzcą !! co do nr 7, hmm jak przegram to wiem przez kogo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 P.S. Zostawcie WRONIASTEGO !On jest taki ....... ZAJEBOSKI :notworthy:dzieki Nulka :* :notworthy: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 MARCIN - a zapytałeś autora fotki czy pozwoli ją sobie ZAGARNĄĆ :notworthy: I mam kolejny pretekst żeby ........... PODWOIĆ KARĘ :notworthy: . Ale będzie bicie a może...?Coś wykombinuję :icon_razz: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 a mnie boli kark i plecy i nie moge się ruszać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Starość nie radość Asiu teraz to juz tylko ciepłe kapcie i herbatka he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 MARCIN - a zapytałeś autora fotki czy pozwoli ją sobie ZAGARNĄĆ :notworthy: I mam kolejny pretekst żeby ........... PODWOIĆ KARĘ :notworthy: . Ale będzie bicie a może...?Coś wykombinuję :evil: :biggrin: ooo podwojenie kary :wink: :icon_razz: :wink: :icon_evil: a mnie boli kark i plecy i nie moge się ruszać :/ coś ty wczoraj robiła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 coś ty wczoraj robiła :icon_mrgreen:zasnęłam przed telewizorem. widać nie była to zbyt wygodna pozycja :/ i teraz biedna cierpię. a znikąd pomocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 AŚKA ---- masażysta i to interesujący :icon_mrgreen: Zapomnisz o bólu!Chłopaki--- kto Koleżankę poratuje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jest wyjście znieczul się to pomaga na wszystko Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to ja jednak wolałabym wersję Nulkową, zwłaszcza, że teraz moge się znieczulić jedynie walnąwszy głową w ścianę. albo klawiaturę-bliżej. chociaż.... masażystów tez brak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 niestety jestem zajęty, w ramach rekompensaty mogę polecić gorącą kopiel i radzę wyspać się dzisiaj w czymś wygodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Asiu załóż temat w przy piwie to zobaczysz ilu chętnych się znajdzie :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Asiu załóż temat w przy piwie to zobaczysz ilu chętnych się znajdzie :icon_mrgreen:dobra dobra. zaraz ktos zamknie temat a mnie zbananuje. wiesz przecież, ze Adam np. ostatnio szalał z wywalaniem tematów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No ja w zasadzie mam wolny wieczór :icon_mrgreen: , miałem w planach imprezke w 2oo, ale plany te zostały pozmieniane.:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi