Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 :icon_razz: :icon_razz: :icon_mrgreen: sorx nie mogłem się powstrzymać :icon_razz: widzę, że jest kilka osób które rozumują podobnie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A można w ogóle rozumować inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja to najbardziej rozumuję nad tym, kiedy Nulka foty z Borek wrzuci :] tak, tak."rozumuję" to nie to słowo, ale inaczej nie pasowałoby do poprzedniego posta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a ja jestem za majem. połączymy z moimi imieninami :banghead: Aśka Jestem za majem bo też mam imieniny :) Fotki wrzucę wieczorem :crossy: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Czyli w maju widzimy się 3 razy :crossy:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Czyli w maju widzimy się 3 razy :D? nie licząc zimowych imprezek ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 To w maju jeszcze jakieś zimowe imprezki przewidujesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Czyli w maju widzimy się 3 razy :D? ADAM ---- YES-YES-YES :wink: :biggrin: :buttrock: A może i więcej----------- przed każdym spotkaniem próba generalna czyli ilość spotkań mnożymy przez dwa!No i mnie pasi :buttrock: A co WY na to :D :wink: :biggrin: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) A może i więcej----------- przed każdym spotkaniem próba generalna czyli ilość spotkań mnożymy przez dwa!Obowiązkowo!!! Przed ostatnią sobotą była próba generalna w piątek i wiadomo jak wyszło!!! tzn. tak do końca nie wiadomo :D ale wszyscy zgodnie stwierdzili, że było super :buttrock: Edytowane 10 Października 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Obowiązkowo!!! Przed ostatnią sobotą była próba generalna w piątek i wiadomo jak wyszło!!! tzn. tak do końca nie wiadomo :buttrock: ale wszyscy zgodnie stwierdzili, że było super :clap: mi wystarczyła próba generalna w piątek :banghead: :icon_mrgreen: :buttrock: a z tym "do końca nie wiadomo" mam ostatnio jakieś problemy... ehh :lalag: pzdr Edytowane 10 Października 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tylko czemu ja mam do was tak daleko? Szkoda, że moderatorowanie nie jest opłacane, bo nie mam na bilet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tak tak piatkowa proba udana, a w sobote nie dotarlem. Spotkan im wiecej tym lepiej :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 może jeszcze w paźdierniku cud się stanie :) jeszcze nic nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Rozpoczęcie w maju??Za późno :icon_eek: Lepiej w marcu zrobić, a w maju zrobi się majówkę forumową :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 może jeszcze w paźdierniku cud się stanie :flesje: jeszcze nic nie obiecujęMarcin... tutaj nie gadamy o polityce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi