orzyl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jest na forum ktoś kto ma w starej efie crashpady ? zapodajnie jakies foty.. gdzie kupiliscie, jakie? jak zakładaliscie? wiem ze trzeba wiercic owieweki.. proszę o poradę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Zglos sie do Browarnego. On sprzedaje pady. Pozdr Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja słyszałem że w naszych imbrykach nie da się raczej założyć crashpadów bez spawania czy wiercenie ramy... (oczywiście z dwojga złego lepsze spawanie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja słyszałem że w naszych imbrykach nie da się raczej założyć crashpadów bez spawania czy wiercenie ramy... (oczywiście z dwojga złego lepsze spawanie..) mowisz chyba o dospowaniu czegos do ramy a nie spawaniu ramy.... zobacze dzisiaj po zdjeciu owiewek co tam wystaje z gwintem bo juz nie pamietam, dawno nie zdejmowalem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi