Sidi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mój kumpel ma łosia..... TO co teraz napisze jest tragiczne ale prawdziwe Sprzedawca powiedział mu że to jest uwaga,,,,,,.............,,,,,,,,,..........,,,,,,,,,,,,,,,,,,"ŁOŚ MARKI HARLEY" (HAHAHA) i kolega jest święcie pzrekonany że to tak sie nazywa. Oj biedny ;d NIe mam serca powiedziec mu ze sie myli ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 nitomen,co to za wyczyn zrobic 8tys. silnikiem 4t?kolegi silnik w sendzie przejechal 3razy tyle i dalej ladnie palilą, wymieniajac jedynie oleje, itp. i raz sprezynke jakas od biegow bo sie urwala. (50cm 2t) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mój kumpel ma łosia..... TO co teraz napisze jest tragiczne ale prawdziweSprzedawca powiedział mu że to jest uwaga,,,,,,.............,,,,,,,,,..........,,,,,,,,,,,,,,,,,,"ŁOŚ MARKI HARLEY" (HAHAHA) i kolega jest święcie pzrekonany że to tak sie nazywa. Oj biedny ;d NIe mam serca powiedziec mu ze sie myli ;]Dobrze że mu nie powiedział że to replika Hayabusy bo taki debil by to kupił i jeszcze kozaczył przy kolegach że ma hayabuse tylko że małą <lol2> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Znajomek kupił ŁOSIA.... przejechał, uwaga...... 200 km :icon_razz: :icon_razz: :DCoś się z silnikiem stało, no i w dodatku pękła mu rama bo to grubas jest :icon_razz: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez WLD_Wlodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi