rolo_rn Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Czy ten cylinder się do czegoś nadaje. http://upek.pl/uploads/1580c10085.jpg Martwią mnie te pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jesli to pekniecie to ta czarna kreska po lewej stronie to lepiej tego nie zakladac. Juz tak jest rozwalone, ze pewnie po dostaniu temperaturki odpadnie ci czesc i zmieli dol silnika. Lepiej nie ryzykowac i kupic drugi. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 zakladac bron Boze ale to tulko tuleja jest peknieta wiec nie trzeba kupowac nowego mozna wbic nowa tuleje :bigrazz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 nawet nie mysl o zakladniu takiego czegos bo jak kolega wyzej napisal. predzej czy pozniej odpadnie kawalek i doł ci rozwali pozadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tak myślałem. Tylko mam mały problem bo cylek jest zapieczony z dyfuzorem. Drugi cylek mam, ale bez tłoka fi=41,5. Na kemocie nie ma.Lipka jest :notworthy: Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi