m16 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Oto fotki mojej jawaszki - wyszly troche ciemne ale widac co na nich jest :-)Normalnie mam jeszcze sportowy tlumik ale po wypadku poszedl do klepania i najprawdopodobniej juz nic z niego nie bedzie :-) PRZÓD:TYŁ:W PEŁNEJ OKAZAŁOŚCI:NA TYM ZDJĘCIU LAKIER WYSZEDŁ DO DUPY ALE ZA TO WIDAĆ JAK NORMALNIE WYGLĄDA MÓJ SILNICZEK:I JESZCZE JEDNO Z PROFILU: I JAK WAM SIĘ PODOBA ?? A OTO MOJ GARAZ (ROZWIAZANIE DLA MIESZKAJACYCH W BLOKU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 NO NO ładnie wypolerowany silniczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Eno Eno... Świetna!Faktycznie silniczek i wydech ładnie błyszczą.A już całkiem fanym pomysłem jest garaż! Podoba mi się! szkoda, że u mnie nie ma przy bloku miejsca na takie coś :D Ale naprawde super pomysł z tym garażem przy bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 No motorek trzeba przyznac bardzo fajny. A mam pytanie czym polerowales silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 wiertarka,filc i pasta polerska :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Silnik racja ze bardzo ładny ,ale blachy pomaloj lepiej na jeden kolor bo w takich szatach to wiesz no nie za ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 No silniczek extra. Ale lepiej jka mówił Redas by wyglądała w jednym kolorku (czarny). No i ta naklejka mogłaby być ciut mniejsza. A ogółem to nieżle zachowana. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Z tym malowanie to jest tak:jak ja wziallem to byla dwo kolorowa (taki jak bak byla jeszcze puszka a blotniki i oslon abyly w kolorze tylnego blotnika)Potem zgubilem dekiel od puszki podczas jazdy i kupilem nowa puszke ale ni ebylo innego koloru pod reka jak fioletowy :/ A potem skasowalem przedni blotnik i z koleji mialem tylko czarny i przez to tak dupnie wyglada.Ale jesli podjal bym sie tych wszystkich przerubek ktore mam w planach (jeszcze sie waham) to w tedy bym ja malowal tak:bak - bez zmian-puszka na kolor baku- przedni blotnik na kolor tylniego i osony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 A ogółem to nieżle zachowana.To jest rocznik `72 z calkowitym przebiegiem 2 800 Km z czego to 800 jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 E tam ,ja już te zdjęcia widzałem wcześniej. Ale moto fajne, tylko mogło by być w jednym kolorze, ale jest spoko. I jeszcze ten silnik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clover Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Maszynka naprawde fajna!!! A szczególnie ten silniczek i wydech!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 no no no :D nie powiem :D silniczek piekniusi jak i cala jawka. od czego wytrzasnales te handbary ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Od MZ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi